Вхід | Реєстрація

Вісім із шістнадцяти

Вісім із шістнадцяти

Саме стільки місцевих боксерів стали переможцями відкритої першості Кобеляцького району.
Подібні змагання відбулись у Кобеляках вперше з часів існування секції боксу, яку веде тренер Олексій Холодний. У боксерському турнірі, що пройшов на базі НВК №1, взяли участь шістдесят юних спортсменів із п’яти районів області. Найбільш представницьку команду виставили господарі рингу. У поєдинках взяли участь 31 боксер із Кобеляк, Кірового, Бутенок і Біликів. Крім них, боксували спортсмени з Глобиного, Решетилівки, Нових Санжар і Лубен.
Бої відбувались у різних вагових категоріях серед спортсменів віком від 11 до 17 років. За їх результатами мали визначитися 16 чемпіонів. Приємно те, що половину чемпіонських титулів вибороли господарі рингу. Як відзначив їх тренер Олексій Холодий, він сам не очікував такого хорошого результату. Адже деякі команди привезли досить титулованих спортсменів: за Глобино боксував кандидат у майстри спорту Тигран Тавмасян, за Санжари — теж КМС, учасник Чемпіонату Європи Ігор Панченко. Олексій Холодний сказав:
— Мені особливо приємно, що вигравати почали кобелячани. До цього чемпіонами різних турнірів ставали лише хлопці з Бутенок і Біликів.
Чемпіонами у своїх вікових та вагових категоріях стали Єпіфан Корюк, Владислав Круглий, Владислав Гела, Антон Савченко з Кобеляк, Олег Юркін з Бутенок, Олександр Салогуб, Олександр Лимар, Максим Коляденко з Біликів.
Особливо тяжко чемпіонство дісталось маленькому Єпіфану Корюку. Йому протистояв боксер із Решетилівки, тато якого є досвідченим кікбоксером. За словами як глядачів, так і тренерів, тридцятип’ятикілограмові хлопчаки билися, як справжні чоловіки, не шкодуючи ні себе, ні суперника. Переміг кобелячанин. А ось Максим Ткаченко з Бутенок хоча й зайняв друге місце, та поваги від товаришів заслужив не менше, аніж чемпіони. Адже він у дуже напруженому та рівному бою поступився досвідченому Тавмасяну.
Тепер кобеляцькі боксери готуються до чемпіонату Полтавської області, який пройде 23–26 лютого у Кременчуку. Там змагатимуться 13–14-річні боксери. А в березні у Полтаві на ринг вийдуть 15–16-річні юнаки.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 лютого 2012, 17:21 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації