Вхід | Реєстрація

Романтична пара по-новосанжарськи

Романтична пара по-новосанжарськи

14-го лютого в актовому залі Новосанжарського НВК відбувся конкурс до Дня Святого Валентина, на якому обирали кращу пару закоханих.

У актовому залі на 14:00 вже зібралися школярі та судді, щоб вибрати з восьми пар одну — найкращу. Захід почався з вручення валентинок, які традиційно підписують учні один одному. На конкурс були відібрані по одній парі — хлопець та дівчина — з 8-го та 9-го класів. Обрані пари представляли зі сцени під оплески глядачів. Після цього кожен учасник повинен був розповісти про себе. Хтось говорив, чим захоплюється, хтось акцентував увагу на тому, хто він за гороскопом. Один з харизматичних хлопців сказав, що він за гороскопом Терези і все в нього вийде, і що він не лінивий, як говорить його вчителька. Після озвучення її імені зриває шквал оплесків глядачів і сміх суворого журі.

Потім був конкурс «Етикет», в якому хлопці та дівчата повинні були продемонструвати свої знання з правил етикету. Одним з комічних моментів конкурсу були відповіді на питання: якщо попереду круті сходи, то хто повинен іти перший: хлопець чи дівчина? На що один з учасників відповів, що дівчина. Очевидно, що якщо хлопець падатиме, то мужня дівчина підхопить хлопця, а не навпаки?. Після нього був «Бальний конкурс», де кожна пара могла показати свій танцювальний хист. Пари злагоджено та чуттєво крутилися в танці. Далі була маленька сценка до чергової частини конкурсу «Освідчення», яка показувала парам, як саме треба зізнаватися у коханні. А потім юнаки, червоніючи, зізнавалися в коханні та пропонували дівчатам зустрічатися, а ті, ніяковіючи, погоджувалися. Наступним був конкурс для кавалерів «Майстер на всі руки», в якому вони повинні були створити дарунок з… пластиліну. І доки вони ліпили, то зал заповнював роковими музичними нотами Влад Зименко з піснями «Відлітай» та «Не така, як всі». Потім хлопці демонстрували один, а то й три дарунки коханим, які встигли швидко зробити і показували їх глядачам. А наступний конкурс, відповідно, був дівчачий: «Дефіле», де дівчата вийшли в сукнях із незвичайних матеріалів: газет, сміттєвих пакетів та квіток з паперу. Дещо незвично, але виглядало це просто розкішно.

Журі підвело підсумки конкурсу, де визнало переможцями пару з 8-В класу, а «Симпатію глядачів» здобула пара з 9-Б класу. Їм обом, за мудрим рішенням суддів, було вирішено розділити солодкий головний приз, бо обидві пари зривали оплески залу і були харизматичними. Інші пари теж стали переможцями в різних почесних номінаціях.


Автор: Роза ТУМАНОВА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації