Вхід | Реєстрація

Податкова інформує

Пульс податкової

Для платників податків при Інформаційно-довідковому департаменті ДПС діє контакт-центр, до фахівців якого звертаються й отримують відповіді.
Починаючи з січня 2012 року, працює нова телефонна лінія, яка має назву «Пульс податкової». Номер новоствореної лінії: (044) 284–00–07. Принцип дії такий: платник, який телефонує зі скаргою на корупційні прояви й залишає свої координати, обов’язково отримує зворотний дзвінок з інформацією про вжиті заходи.

 

Шановні громадяни!

Пропонуємо Вам проявити громадянську свідомість та подати до 1 травня 2012 року декларацію про доходи до Кобеляцького відділення Кременчуцької ОДПІ за адресою: м.Кобеляки, вул.Касьяна, 2, кабінет № 6, щоденно: у робочі дні з 9:00 до 19:00, у суботу з 9:00 до 13:00.
Щочетверга з 10:00 до 11:00 запроваджено сеанси телефонного зв’язку « гаряча лінія» за телефоном: 3–14–97, де ви можете отримати консультації фахівців з питань декларування.

 

При зміні керівництва –повідомте податкову службу

У додатку 2 «Журнал обліку договорів про визнання електронних документів» до Інструкції з підготовки і подання податкових документів в електронному вигляді засобами телекомунікаційного зв’язку, затвердженої Наказом ДПА України від 10.04.2008 року № 233, зазначаються анкетні дані платника податку, зокрема, дані керівника та бухгалтера підприємства. Крім того, до ДПІ надаються особисті відкриті ключі на магнітному носії та у роздрукованому вигляді. Якщо на підприємстві змінюються будь-які дані, внесені до додатка 2, у тому числі директор чи бухгалтер, слід протягом трьох робочих днів після таких змін повідомити ДПІ і надати нові відкриті ключі електронного підпису.
 

Маєте запитання — телефонуйте!

19, 20 лютого 2012 року з 11:00 до 12:00 за телефоном 3–11–41 заступник начальника Кобеляцького відділення Кременчуцької ОДПІ Людмила Гусакова відповідає на запитання: нововведення Податкового кодексу, подання звітності в електронному вигляді, з питань діяльності відділення та протидії мінімізації доходів, податкового зобов’язання, адаптації податкового законодавства України до законодавства ЄС та проти мінімізації доходів, з питання порядку звернень громадян та проблемних питань в оподаткуванні, прибутковості підприємств, оподаткування доходів фізичних осіб, питання умов надання соціальної пільги, отримання «зарплати в конвертах», декларування доходів громадян.


Автор: Кобеляцьке відділення Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2012, 15:22 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації