Вхід | Реєстрація

Кохання за графіком

До Дня Святого Валентина ставляться по-різному. Хтось піддається святковій метушні, купує подарунки, влаштовує романтичні вечері і ще раз говорить такі бажані серцю слова. А дехто не сприймає, ігнорує це свято, вважаючи його імпортним, штучним та нав’язаним пожадливими маркетологами.
Та, всупереч різноманітним думкам, День Валентина не може пройти непоміченим. Ажіотаж навколо нього розгортається задовго до самого дня. І все це недаремно. Адже кожен зі шкіри лізе, аби подарувати валентинку кращу, ніж подарують інші, квітів більше, ніж кохана зможе понести в руках, найбільшу м’яку іграшку, щось пухнасте, щось рожеве, щось блискуче, або взагалі — свою руку і серце… Одним словом — хто на що потягне! Два тижні нав’язливих питань собі, друзям та подругам на зразок «що подарувати коханим?» Ще тиждень шаленої біганини в пошуках обраного подарунку, пакування його в гарну яскраву обгортку з бантиками і стрічечками. І коли вже все готове, ви зітхаєте з полегшенням, витираєте піт з чола і з переможним вигуком «Ну все! У мене тепер гарний подарунок!» починаєте з нетерпінням чекати Дня Святого Валентина.
І все це для чого? Аби показати свою любов? А де ваша любов була цілий рік?
Особисто мені завжди здавалось, що для закоханих кожен день разом — це грандіозне світле і щасливе свято! Кожна мить в обіймах — це карнавал для двох! Але виявилось, що треба особливо любити одне одного, в обов’язковому порядку і в чітко визначену дату.
Мабуть, мало хто погодиться зі мною, але я твердо переконана: любити людину за календарем — це якось неправильно! Демонструвати свою любов, бо так роблять мільйони навколо — це просто смішно! Де ж ваша фантазія, романтика і любов у інші дні? Невже вам потрібно чекати 14 лютого, аби їх проявити?
Уявіть, як би цікаво виглядало, коли в колі близьких подруг ви обговорюєте подарунки, які кожній з вас презентував коханий на День Валентина. І коли до вас доходить черга, то спокійно розповідаєте про те, що коханий вас, звісно ж, привітав, та робить він це не по графіку, а щодня. Тому кожна ваша зустріч нагадує свято: то квіти, то романтична вечеря, то похід в кіно, то прогулянка при зірках, то якась божевільно-роматична вигадка… І правильно! Невже треба чекати якогось особливого дня, аби придумати свято? Чому не зробити якийсь гарний сюрприз 10 квітня або 30 січня?
Тож, друзі мої, давайте любити одне одного щодня! А не за графіком… Дарувати подарунки, улюблені квіти, робити сюрпризи. І тоді кожен день нашого життя буде святом!


Автор: Дарія Старостіна


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2012, 15:45 | Кобеляки | Редакційна
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації