Вхід | Реєстрація

Кубок «афганців» їде в Іванівку

11 лютого в Дрижиній Греблі відбувся волейбольний турнір. Він проводився за сприяння районної спілки воїнів-інтернаціоналістів.
Завдяки зусиллям організаторів,  підтримці місцевої влади та спонсорів, звичайні сільські змагання пройшли на досить високому рівні. Вони навіть можуть претендувати на статус міжрайонних. Адже зіграти у волейбол до Дрижиної Греблі приїхали спортсмени з Іванівки, Котовського, Марківки та Шовкоплясів сусіднього Новосанжарського району. А кількість бажаючих подивитися на змагання приємно здивувала як організаторів, так і гравців. Згодьтесь, приємніше грати в оточенні цілої армії вболівальників. Турнір пройшов у дуже напруженій боротьбі, до останнього матчу не можна було назвати переможця. Дуже хотілося перемогти господарям майданчика. Та все ж сильнішими того дня були волейболісти з Іванівки. І кубок «афганців» підняв над головою їх представник Михайло Гордійко.
Хотілося б назвати поіменно людей, які сприяли проведенню турніру. Це — сільський голова Тетяна Ладатко, директор СТОВ «Україна» Зінаїда Норка, керівники Спілки воїнів-інтернаціоналістів Володимир Дрига, Володимир Балацький, Віктор Рудич, Микола Титаренко, представники команд-учасниць Микола Нестеренко, Леонід Опара, Валерій Дрига, Віталій Біланенко, Олександр Юрко. Задоволені заходом, вони вирішили зробити його традиційним, більше того — перетворити у повноцінний чемпіонат.
На цьому спортивне життя у Дрижиній Греблі не закінчується. Уже 23 лютого в селі відбудуться змагання з настільного тенісу, шашок та доміно. Взяти в них участь можуть усі бажаючі.
 


Автор: Євген РЯБУХА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого 2012, 08:34 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації