Вхід | Реєстрація

Прокуратура району продовжує правозахисну діяльність у бюджетній сфері

У січні цього року прокуратурою району в порядку здійснення правозахисної діяльності щодо використання бюджетних коштів проведено перевірку дотримання вимог бюджетного законодавства в діяльності Кобеляцької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату при здійсненні капітального ремонту.
Перевіркою виявлено факти внесення виконавцями робіт завідомо неправдивих відомостей до актів приймання виконаних підрядних робіт з проведення капітального ремонту системи опалення котельні, чим спричинено збитки Кобеляцькій школі-інтернату на суму близько 84 тисячі гривень.
За вказаним фактом прокурором Кобеляцького району 24 січня 2012 року порушено кримінальну справу за ознаками складу злочинів, передбачених ч.1 ст. 366, ст. 191 КК України. Провадження досудового слідства доручено слідчому прокуратури.
Робота прокуратури району із захисту інтересів держави у бюджетній сфері триває.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого 2012, 16:20 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації