Вхід | Реєстрація

Непрості спогади та думки гребінчанки, учасниці бойових дій в Афганістані

Непрості спогади та думки гребінчанки, учасниці бойових дій в Афганістані

15 лютого у Гребінці, як і по всій Україні в цілому, відзначалася 23-я річниця виведення військ колишнього СРСР з Афганістану.

В цей день, вшановувалися воїни-інтернаціоналісти, згадувалися полеглі в цій війні, чи через цю страшну війну. В числі тих, хто повернувся із Афганістану в "Чорному тюльпані", гребінчанин - Вячеслав Лелеко, слободо-петрівець - Петро Романенко.

Схилили голови та поклали квіти до пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам в центрі міста Гребінка, що на Полтавщині, керівники міста та району, громадськість, ветерани. До речі, ветерани також відвідали могили своїх побритимів.

Марія Тіль, красива струнка жінка, медпрацівник вузлової лікарні. З 1987 по 1989 роки Марія Миколаївна служила в Афганістані. Вона учасник бойових дій.

Відзначена медаллю Демокритичної Республіки Афганістан "Воїну-інтернаціоналісту від вдячного Афганського народу", ювілейними медалями, грамотами та подяками.

15 лютого, в день вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав районна телевізійна студія (РТС) "Гребінка", запросила Марію Миколаївну до себе, поділитися непростими спогадами та думками при нагідно до цієї дати.


Автор: Grebenka.com


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 лютого 2012, 10:43 | Гребінка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації