Вхід | Реєстрація

Як рокери зі СНІДом боролись і молодь розважали

Як рокери зі СНІДом боролись і молодь розважали
5 грудня 2009 року в Білицькому будинку культури пройшов 3‑й щорічний рок фестиваль під гаслом «Rock проти СНІДу» (та грипу, як деякі підшучують). З самого ранку на своєму мотоциклі (а він, до речі справжнісінький байк) з Комсомольська завітав ведучий програми Ігор Рибалко. Він же є ведучим щорічного байк злету в Світлогірському. За ним почали з’їжджатися гурти: «Blazing Hill» та «Вища Проба» з Полтави, не забарились і хлопці з Кобеляк «Hammer» та «Cry Світу», і останніми приїхав Дніпродзержинський «Фантом».
Розпочався концерт з інформації про стан захворювань на СНІД в Україні на сьогоднішній день. Наводили приклади, статистику, інше. Після недовгої промови концерт розпочали хлопці з гурту «Hammer». В’ячеслав Самарський досить добре завів натовп, а за ними послідувала справжня акторська гра від учасників гурту «Вища Проба» (Полтава). Віктор Волощенко досить гарно і артистично зіграв на сцені роль жука. Під час їхнього виступу найбільш активні глядачі біля сцени утворили «фан-зону». Всі стрибали, кричали, підспівували і підтанцьовували під гарні пісні «Вищої Проби». До речі саме гурт підтримки, приїхавший з Полтави, і розшевелив незвиклий до таких дійств білицький і кобеляцький натовп (якого в залі було досить багато).
Наступним грав місцевий гурт під назвою «Made of Metall». Виступили учасники досить добре, але мало.
Після них по повній «відожгли» хлопці з Дніпродзержинського «Фантому». Їх вокаліст Валерій Колєснік цілком і повністю «добив» і без того уже розігрітий натовп. Хлопці дійсно молодці і виступили в кращих традиціях хеві-металу.
Наступним був конкурс-профілактика грипу на швидке поїдання лимону, в якому виграв «Hammer»-гітарист Аркадій Лашко, переївши свого суперника Віктора Волощенка («Вища Проба» — вокал). В знак подяки Аркадій отримав 5 (!) безкоштовних квитків в місцеве кафе «Бордо», які одразу ж роздав дівчатам.
Далі на сцені глядачі побачили уже знайомий їм по минулорічних виступах гурт «Cry Світу» з Кобеляк. Ярослав Гузченко також досить міцно тримав натовп своїми промовами і репліками. Зі сцени прозвучали 7 прекрасних композицій — дякуємо Ярославу і хлопцям за уже звичну біличанам музичну підтримку.
Останніми на сцену вийшли хлопці з «Blazing Hill» і також відіграли на найвищому рівні. Вони («Blazing Hill»), до речі, були присутні і на концертному заході присвяченому 5‑ти річчю гурту «Cry Світу» «5 кроків від прірви», який проходив 27 листопада в РЦКіД. Дякуємо і вам хлопці.
Загалом концерт тривав більше трьох годин і вийшов досить насиченим. Всі гурти-участники відіграли на найвищому рівні, а якщо і були помилки, то вибачайте — як не як живий звук і музика.
Виносимо подяку: селищній Раді (за надання приміщення для проведення заходу), агрофірмі «Добробут» (за надання автотранспорту для перевезення апаратури), відділу культури Кобеляцької РДА; кафе «Бордо» та директору цього закладу Сергієнку В. А. Також дякуємо Козару Євгену (за налаштування звуку на концерті) та Рибалку Євгену (за чудову афішу).
Всі гурти залишилися задоволеними і вдячними організаторам (Пісковий І. В. та Бондарчук М. Д.) за концертне дійство, яке відбувалося того вечора у Біликах.
Гурту підтримки (фанам) теж окрема подяка. Запевняємо — це не останній концерт і сподіваємось наступні рази будуть більш підтриманні зі сторони слухачів та спонсорів.

Автор: PePeL-soN


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2009, 10:20 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації