Вхід | Реєстрація

«Мінером» «Конкорда» виявився 42-річний безробітний

«Мінером» «Конкорда» виявився 42-річний безробітний

Як повідомлялося, минулої доби, близько 18-ї години на телефон оператора 102 Полтавського міського управління міліції подзвонив невідомий чоловік, який повідомив правоохоронців про замінування полтавського торгового центру «Конкорд». На місце події одразу виїхали представники кількох правоохоронних відомств та медичні працівники.

На щастя, інформація про замінування не підтвердилася – «вибухівка» виявилася злим жартом невідомого.

Вже через кілька годин міліціонери, спільно з працівниками Служби безпеки України, встановили особу жартівника. Ним виявився 42-річний безробітний полтавець, який, будучи добряче напідпитку, таким чином перевіряв оперативність роботи правоохоронців.

Наразі проводиться дослідча перевірка. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкція даної частини статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 8500 до 17000 гривень або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.


Автор: ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 лютого 2012, 18:21 | Полтава | Кримінал
1. гисть / 21 лютого 2012, 20:16
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
ато копец меня какраз выводили из (КОНКОРДА) изза бомбы
пидар етот гад конкретный
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації