Вхід | Реєстрація

21 лютого пройшла сесія Автозаводської районної ради

21 лютого пройшла сесія Автозаводської районної ради

У вівторок, 21-го лютого, пройшла чергова XV сесія Автозаводської районної ради м.Кременчука. На сесії затвердили Програму соціально-економічного розвитку району на 2012 рік та звіт про виконання районного бюджету за 2011 рік. Крім того, депутати внесли зміни до регламенту Автозаводської районної ради VI скликання. Згідно них, робочі органи районної ради - секретаріат та лічильна комісія мають формуватися на постійній основі – із представників від кожної фракції та позафракційних депутатів. Відразу після цього за пропозиціями фракцій було обрано склад секретаріату та лічильної комісії. Робочі органи провели перше засідання та обрали своїх керівників, яких затвердили рішенням районної ради. Головою секретаріату районної ради обрано депутата із фракції «Рідне місто», директора професійного ліцею ім. А.С.Макаренко Івана Максака, а головою лічильної комісії - депутата від фракції ВО «Батьківщина» Руслана Проценка.

Крім того, депутати розглянули низьку земельних питань: про передачу у власність 11-ти земельних ділянок для будівництва індивідуальних жилих будинків, про передачу 4-х ділянок під садівництво, 3-х – під індивідуальні гаражі, та питання поновлення договорів оренди землі. Одне з земельних питань було знято з розгляду на доопрацювання.

Після закінчення пленарного засідання районної ради депутати виїхали до ПК «Нафтохімік», де голова Автозаводської райради Володимир Коваленко звітувався перед територіальною громадою району про роботу за 2011 рік.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2012, 10:49 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації