Вхід | Реєстрація

Наловив риби на кримінальну відповідальність

Наловив риби на кримінальну відповідальність

Кременчуцьке водосховище на Полтавщині по праву може вважатися раєм для рибаків. Та й браконьєри є тут частими гостями. Та на своїх «вудках» вони виловлюють собі лише статтю Кримінального кодексу.

Історія саме з таким фіналом сталася 17 лютого цього року поблизу селища міського типу Градизьк Глобинського району. Правоохоронці затримали 38-річного чоловіка. Як виявилося, не даремно. У нього було вилучено 7 кілограм риби, на загальну суму 2550 гривень, та сітку. Затриманий ніде не працює, то ж у такий спосіб вирішив підзаробити.

У результаті залишився без грошей, снастей та риби. А на додачу, щодо спритника вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 249 Кримінального кодексу України (незаконне заняття рибним промислом). Речові докази вилучено. Чоловікові загрожує штраф до 1700 гривень або обмеження волі до 3-х років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.


Автор: Ірина Костенко, www.mia-pl.gov.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 лютого 2012, 11:38 | Глобине | Кримінал
1. АНТИСРАНЬ / 23 лютого 2012, 22:51
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
ЧТО Ж ЭТО ЗА КАРАСИ ТАКИЕ ПО 365 ГРН ЗА КИЛО ??? ЖИДЫ ГРЕБАНЫЕ ,КОГДА ВЫБРАЛИ В ПРЕЗИДЕНТЫ ТУПИЦУ яКУНОВИЧА Я ДУМАЛ ВОР ВОРА НЕ ОБИДИТ АН НЕТ, ЗДОХНИТЕ ТВАРИ
2. Микола Гузченко / 24 лютого 2012, 11:48
А де тут ненормативна лексика?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації