Вхід | Реєстрація

Вперше чемпіони!

Вперше чемпіони!

Збірна команда Кобеляцького району — вперше чемпіон Полтавської області з армспорту серед юніорів і віце-чемпіон серед юнаків 2012 року. Такий максимальний результат наші рукоборці показали 18 лютого в Козельщині, де вчергове проходили змагання серед найсильніших в боротьбі на руках.
36 наших рукоборців 1991 року народження та молодші приїхали в Козельщину захищати честь Кобеляцького району. Як кажуть, стояли в бою спина до спини. Переживаючи та підтримуючи одне одного, кобелячани змогли здолати дуже сильні команди Миргородського, Полтавського, Глобинського, Козельщинського районів, команди Полтавського ПНТУ, Юридичного інституту, «Полтава-молодь» і вибороти перше місце серед юніорів, а серед юнаків посісти друге командне місце, по-джентельменськи віддавши господарям змагань перше місце.
Заповнений зал Козельщинського районного Будинку культури зривався оплесками і криками наших дівчат і хлопців, тому що це була боротьба, яку диктували кобелячани, забравши найбільшу кількість призових місць. У віковій групі 1994 р.н. та молодші в 45 кг серед дівчат третьою стала Даша Сабадир (Кобеляки), чемпіонкою Вікторія Парагіна (Кобеляки), в 50 кг без найменшого шансу для інших перемогу здобула Марина Шуліка (Підгора), у 55 кг така ж картина, але у виконанні двох близнят — Лілії та Ніни Петренко (Білики), які розділили між собою перше та друге місце. «І лиш їм відомо, хто перше», — сказали судді! В 60 кг другою стала Юлія Калашнікова (Бутенки), в 65 кг — чемпіонкою стала Яна Назарько (Кобеляки), в +70 кг друге та третє місце вибороли Оксана Бабенко (Білики) та Оксана Мандибура (Кобеляки). Серед юнаків у 50 кг третім став Максим Крецу (Котовське), у 60 кг — третім на ліву і четвертим на праву — Саша Дергунов, у 70 кг — третім на ліву і п’ятий на праву став Мишко Федоровський. А ще у 80 кг — Коля Котляревський (Кобеляки) — п’ятий на праву і сьомий на ліву, Олег Нестеренко (Котовське) в 50 кг — п’ятий на ліву і сьомий на праву, а також Евген Аннамередов, Вова та Вадим Литвини. Серед дівчат Валерія Тищенко – третє на ліву та четверте на праву, Валерія Размясова, Каріна Давид, Олександра Сорока також додали залікових балів для перемоги.
Серед юніорів було все під диктовку кобелячан та кобелячан-студентів, які боролися за полтавські команди. У ваговій до 50 кг першою стала Маринка Левченко (ПНТУ), друге місце посіла Вікторія Парагіна (Кобеляки), в 55 кг знову без шансів для суперників золото виборола Марина Шуліка (Підгора), третьою стала Лілія Янович (Кобеляки), у 60 кг друге місце виборола Юлія Калашнікова, третє — Ніна Петренко, у 65 кг третьою стала Лідія Дрига, в абсолютній ваговій чемпіонкою стала Альбіна Іваненко (Василівка), яка дотримала свою обіцянку і перемогла іменитих чемпіонок, сказавши, що Василівку не переможеш!

Серед юніорів у ваговій до 60 кг перше і друге місце посіли студенти Гарік Матевосян та Олег Дудко, в 65 кг друге місце виборов Ігор Масич (Кобеляки), у 70 кг третім став Михайло Федоровський (Кобеляки), у ваговій до 80 кг третім став студент Едуард Крайник, у ваговій до 85 кг чемпіоном став Олександр Омельченко (Бутенки) і в абсолютній ваговій до призової трійки потрапив дуже сильний Ігор Любавін (Свердловське), а ще Малинич Володимир, Олег Трунін, Роман Канівець та ін. додали залікових балів для перемоги збірної району. За кілька днів після завершення чемпіонату буде сформована збірна області на чемпіонат України серед юнаків та юніорів, що пройде 14–17 березня в Одесі, в яку потрапили і наші рукоборці. Тож побажаємо їм успіхів та всебічної підтримки!


Фотки
зі змагань

Автор: Артем ПИСЬМАК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2012, 15:21 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. вася / 1 березня 2012, 09:09
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації