Вхід | Реєстрація

«Зоря» втрачає перші очки

«Зоря» втрачає перші очки

Черговий тур міні-футбольної першості Нових Санжар приніс кілька несподіваних результатів. Зокрема, діючий чемпіон вперше зійшов із майданчика без перемоги.
Через сильні морози організаторам довелося перенести цілих три тури чемпіонату. Тож 18–19 лютого вболівальники прийшли подивитися, як хто гратиме після такої паузи.
Новосанжарській «Силі ради» пауза, схоже, пішла на користь. Команда нарешті змогла перервати свою триматчеву програшну серію і у цікавій та напруженій грі перемогла «Чисту криницю» — 7:4. У складі «Сили ради» по два голи на свій рахунок записали Кириленко, Соломашенко та Олешко, ще один м’яч забив Томілін. У драбинян дублями відзначились Удовенко та А. Руденський.
Здавалося, що набере три очки у цьому турі і міліцейське «Динамо». Ще б пак, адже вже у першому таймі після голу Олександра Гаврилова та дубля Артура Бурі команда вела — 3:0. Але «Стандарт» не втратив запалу, пішов шукати щастя в атаці і вже на початку другого тайму відіграв відставання — 3:3! «Динамо» напружилось і вистрілило дуплетом — 5:3. Але до кінця гри забивав лише «Стандарт». І зробив він це аж три рази! У підсумку молода новосанжарська команда перемогла із рахунком 6:5 і за очками зрівнялася із тим-таки «Динамо».
Досить переконливо переміг у цьому турі «Авангард». Команда скористалася тим, що у їхнього суперника, «Колоса», був відсутній основний голкіпер. І назабивала голів на різний смак. У підсумку футболісти з Попового виграли з рахунком 7:2 і на 6 очок відірвалися від зони вильоту.
А от «Ворскла» у цій зоні засіла міцно. І піднятися їй у цьому чемпіонаті, напевно, вже не вдасться. Але влаштувати кілька сюрпризів команда ще у змозі. Так, на початку другого тайму забрідчани перемагали «Маяк» з рахунком 5:2. Але підтвердили своє реноме аутсайдера і, пропустивши кілька голів на останніх хвилинах, зуміли набрати лише очко — 5:5.
Центральним матчем у першій лізі, безумовно, була зустріч між «Зорею-1» та «Нікою». Команди до цього поєдинку займали перше та друге місця у таблиці відповідно. Тому вболівальники не без підстав сподівалися побачити якісний та видовищний міні-футбол. Зрештою, обидві команди їх не розчарували.
Початок зустрічі пройшов у атаках «Зорі». Але першою забила «Ніка» — 1:0. Руденчани додали у швидкості і ще до перерви забили у ворота суперника три голи поспіль — 3:1. Дехто з уболівальників згарячу подумав, що новосанжарська команда зараз «попливе» і їй наб’ють повний кошик голів. Але «Ніка» проявила характер. У першому таймі відіграла один м’яч, на початку другого — зрівняла рахунок, а потім і вийшла уперед — 4:3. Над майданчиком залітав привид сенсації. Уболівальники — хто радісно, хто сумно — заговорили: «Зоря програє!» Подія дійсно неординарна. Адже востаннє руденківські футболісти зазнавали поразки на міні-футбольному полі… два роки тому. Тоді вони поступилися «Темпу» із Сухої Маячки. Після того пройшли весь минулорічний зимовий чемпіонат без втрати очок і цього року впродовж 12 турів набирали максимум. А тут могли нарешті програти. Але не програли. Спочатку команда здобула право на «десятиметровий» штрафний удар. Але не реалізувала його — Михайло Булиш пробив значно вище. Але на останніх секундах матчу гравець «Ніки» знову сфолив і суддя вказав на позначку «10 метрів». До м’яча підійшов капітан «Зорі-1» Владислав Мокляк і потужним ударом забив гол. Одразу ж пролунав фінальний свисток. 4:4 — «Зоря-1» втрачає перші очки, але залишає відрив від конкурентів незмінним — 11 пунктів.
У другій лізі цього тижня гучних сенсацій не сталося. Але несподівані результати були. «Зоря-3» просто розбомбила «Будівельник» — 10:3. Ці руденківські юніори таки вміють грати у футбол. Коли бажають. А от бажають, очевидно, нечасто, тому що таких яскравих перемог у них поки що небагато.
Здивувала і «Ворона-2», яка несподівано легко перемогла «Чкалова» — 7:4. У складі лелюхівської команди відзначився хет-триком Олег Голота, котрий вже забив 21 гол у чемпіонаті. А ще чотири рази забив Сергій Овчаренко, який, схоже, і сам здивувався такому раптовому успіху. Продовжила перемагати «Юність», яка набирає очки і без свого лідера Володимира Коби. Цього разу галущани здолали «Ворону» — 3:2. Взяли три очки у цьому турі і футболісти «Зорі-2». Хоча перемога над «Чкаловцем» із рахунком 3:1 далася їм зовсім нелегко. Гру «Метеор» — «Темп» організатори перенесли на пізніший термін.
26-го лютого о 12:00 відбудеться гра між «Силою ради» та «Нікою». Цей матч може стати вирішальним у розподіленні призових місць. Так що гра буде запеклою — гарантовано. Приходьте подивитися і ви!


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2012, 17:24 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
1. Артем Дмитренко / 25 лютого 2012, 09:41
Шкода що без турнірної таблиці)
2. Форвард / 27 лютого 2012, 21:05
Автор , коли буде турнірна таблиця?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації