Вхід | Реєстрація

У Нових Санжарах відкрилася «Нова пошта»

У Нових Санжарах відкрилася «Нова пошта»

Тепер жителі містечка зможуть відправляти та отримувати посилки у 4–5 разів швидше, ніж за допомогою звичайного поштового пересилання.
16 лютого відбулося офіційне відкриття «Нової пошти», яка стала ще в 2010 році лідером експрес-доставок на теренах України. Її нове відділення тепер є і у селищі. Знаходиться воно за адресою: вул. Жовтнева, 76, біля магазину «Лімпопо». Новосанжарцям уже не потрібно забирати свої покупки, які вони здійснювали через Інтернет, як раніше — у Полтаві. Отримати їх можна буде у рідному містечку, нікуди не виїжджаючи. Ще про деякі переваги нової пошти нам розповів Артем Бурда, заступник директора відділення Руслана Пустового. Він одразу зазначив, що основною перевагою є швидкість пересилання:
— Переслати вашу посилку можуть максимум за 5 днів по всій Україні, а не за 2–3 тижні, як це здійснює звична нам пошта.
Також він говорить, що товаром може бути як замовлена сукня з інтернет-магазину, так і меблі, техніка і навіть цінні папери. Останні запаковуються у спеціальні пакети і відправляються в супроводі людини. А техніка, якщо при пересиланні отримає зовнішнє пошкодження, то «Нова пошта» в такому разі буде компенсувати вартість пошкодження власнику. Стан товару можна буде одразу перевірити при отриманні. Також вам можуть прислати товар прямо до дверей, щоб ви не йшли по нього на пошту. Пошта пересилає товари, які коштують не менше ніж 200 гривень, і беруть з такого товару за його пересилання всього піввідсотка. Це буде вам коштувати всього одну гривню. Хоча є ще нюанси системи оплати по місцевості України, де ціни варіюються від того, наскільки далеко знаходиться точка прибуття товару.
Потрібно відмітити, що ви можете скористатися спеціальною пропозицією і зробити на «Новій пошті» замовлення через Інтернет. Вас проконсультують і знайдуть потрібний товар на випадок, коли у вас нема Інтернету вдома.
Також нове поштове відділення має цілий спектр послуг, про які ви можете дізнатися вже сьогодні, якщо завітаєте до відділення «Нової пошти» у Нових Санжарах.
 


Автор: Роза ТУМАНОВА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 лютого 2012, 15:45 | Нові Cанжари | Суспільство
1. Заказчик / 25 лютого 2012, 16:40

Пытались на днях переправить из Харькова 2 листа фанеры Новой Почтой по схеме "двери Харьков - склад Новой Почты Полтава".
Сначала приехали в Харькове ровно на час позже закрытия склада (пятница только до 15-00, о чем уведомили за 24 часа).
Потом бросали трубку все подряд, это когда мы хотели получить хоть какие то объяснения.
Ну а понедельник раздуплились и вспомнили, что типа бабло тут где-то плавает, и начали наяривать с утра по телефону: "куда подъехать, пожалуйста мерси".
Попытки узнать хоть одну фамилию, чтобы письменно жалобу оформить, хоть одного диспетчера, из тех кто звонил ничего ни дали. Партизаны не сдаются. Таков был девиз Новой Почты в тот день.

В подтверждение этих слов:
Куда мы звонили чтобы пожаловаться:
0-67-542-02-97 - диспетчер
0-57-727-63-27, call-центр - Полина,

Откуда нам звонили в понедельник:
0-67-547-01-08 - Алина Валериевна, диспетчер
0-67-545-50-85 - Полина, диспетчер
0-67-509-66-93 - Сергей, диспетчером,
0-50-203-45-65 - Водитель
0-67-509-66-93 – диспетчер

Выводы делайте сами
2. Сергій / 25 лютого 2012, 18:05
Заказчик, Ви так багато написали, що мені здається - в цій історії Ви не заказчик, а заказаний...виконавець. ;-)
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації