Вхід | Реєстрація

Видавництво «Кобеляки» збираються модернізувати

Видавництво «Кобеляки» збираються модернізувати

Днями депутат Полтавської обласної ради Анатолій Шкарбан повідомив редакції плани обласної ради щодо подальшої долі приміщення видавництва «Кобеляки». Кілька років поспіль це, колись потужне, підприємство ледве-ледве зводило кінці з кінцями, виживаючи за рахунок здачі в оренду колишніх виробничих приміщень. Зараз обласна рада планує віддати всю будівлю одному орендарю. Той, у свою чергу, збирається купити нове поліграфічне обладнання і вдихнути «друге життя» в колишню типографію. У такому разі більшості інших орендарів доведеться покинути будівлю. Виключення може бути зроблене лише для районного архіву. Але й то у випадку, коли сторони домовляться про суму орендної плати, яка їх влаштує.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 лютого 2012, 08:53 | Кобеляки | Суспільство
1. Любов / 26 лютого 2012, 08:57
А як же редакція газети "Колос"?
2. Бувалий / 26 лютого 2012, 11:06
1. Любов пише:
«А як же редакція газети "Колос"?»

Та не хвилюйтеся Ви за "Колос". Ця священна корова залишиться там де і була. І гроші райрада буде виділяти, тільки більші, бо тепер добавиться аренда. Попереду вибори, де ж ПР свою агітацію розміщатиме?! От тільки ітимуть вони якомусь дяді, можливо навіть якого добре знаєте. І більшість орендарів, які займають маленькі приміщення, теж переукладуть договори, тільки платитимуть більші суми, можливо частину чорною готівкою. Навіть якщо і буде модернізація, то зайнятих нинішніх виробничих площ цілком вистачить для друкарні.
А поки що це нагадує сценарій розвалу Видавництва "Полтава", про яке в області вже забули. Бюджетних замовників буквально за руку перевели до друкарні, з якою пов"язаний голова облради. А величезне прміщення в самому центрі підготовлюється до дерибану.
3. Мовчун / 26 лютого 2012, 21:46
Шановний депутат уже яке скликання підтримує розбазарювання обласної комунальної власності, або її бездарне використання. Навіть ніколи не червоніє з цього приводу. Йому треба вибачитись перед жителями району за те, що разом із комсомольцями довели приміцщення до такого стану, а підприємство до банкрутства. І це відбулося по всій області.Керуйте далі...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації