Вхід | Реєстрація

Міській сервісній службі куплять «Газель»

Під час чергового засідання Кобеляцького міськвиконкому було прийняте рішення про виділення коштів для придбання для потреб комунального підприємства вантажного автомобіля «Газель». Автомашина буде надавати ритуальні послуги. Керівник «Міської сервісної служби» Володимир Слісаренко попрохав міську владу виділити гроші на покупку якомога оперативніше. Справа в тому, що до 1 березня фірма, що продає «Газелі», знизила ціни на них і пропонує автівки за 99999 гривень. Це дає змогу бюджетним організаціям придбати цю техніку без обов’язкового тендера. Члени міськвиконкому одноголосно проголосували за виділення грошей.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 лютого 2012, 12:58 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації