Вхід | Реєстрація

Полтавська молодь провели екстремальні змагання

Полтавська молодь провели екстремальні змагання

25 лютого у Полтаві відбулося туристичне змагання «Зимовий похід – 2012», організатором якого виступив Молодіжний Націоналістичний Конгрес при підтримці голови Ковалівської сільської ради Юрія Васильовича Бублика.

Дане змагання було приурочене до вшанування героїв Зимового походу армії УНР. Не дивлячись на тяжкі погодні умови, учасники змагання пройшли маршрут довжиною в 35 кілометрів під час якого відшукували «секретні коди», виконували завдання організаторів на контрольних точках, перевіряли себе в екстремальних ситуаціях.

На фініші який відбувся на березі Свободи у с. Ковалівка, деякі учасники і організатори поділилися своїми враженнями:

Олександр Бігуненко, студент, 20 років, член МНК: «Щоб скоротити шлях ми переходили через залізничний насип. Особливо важко було йти до фінішу через поле, ноги провалювалися в сніг до колін, а взагалі все було класно.»

Анастасія Петрик, студентка, 22 роки: «Не жалію, що пішла. І взагалі чого жаліти коли поруч такі гарні хлопці (сміється). Сподобалося все, наш командир вів нас гарно, хоча ми і накинули додаткове коло.»

Вадим Жук, студент, 21 рік: «Взагалі не розчарований, після 35 кілометрів такої екстремальної мандрівки, я сам себе став більше поважати. Справжні чоловіки відпочивають активно.»

Шеян Сергій, студент, 21 рік: «Все круто. Було цікаво бігти по полю, долати природні перешкоди, одним словом класно.»

Колісніченко Влад, студент, 21 рік: «Враження чудові. Це гарно загартовує і піднімає моральний дух. Я ще більше зблизився зі своїми друзями з якими пройшов змагання в одній команді»

Резнік Віктор, студент, 21 рік: «Мені сподобалась наша мандрівка, вона була дуже насиченою, організатори давали цікаві завдання. Побільше б таких заходів. Це краще ніж проводити постійно вільний час як більшість наших однолітків біля телевізора, чи взагалі за чаркою»

Володимир Кавуліч, член ВО «Свобода»: «Мені все сподобалося, дякую організаторам. Слава Україні!»

Євген Хайлов, співорганізатор, член правління ГО «Українська справа»: «Приємно, що молодь відгукнулася на заклик організаторів змагання. Молоді люди вирішили показати, що у них є характер, воля та жага до перемоги. Вони вирвалися з віртуального простору і перемогли свої слабкості. Відчули хоч краплину того, що відчували наші вояки під час Зимового походу, коли не маючи зброї вони подолали «трикутник смерті», тиф і стали переможцями.»

Богдан Андреєв, студент, 21 рік: «Шалені враження і емоції, похід був дуже класний. Це дуже важко, кинути подібний виклик самому собі, тим паче зимою. Багатьом набагато легше сидіти в таку пору вдома біля комп’ютера.»

Олександр Федоренко, студент, 21 рік: «Дуже втомився і змок, сказали що буде каша, тож все круто.»

Дмитро Сологуб: студент, 21 рік: «Від цього походу в мене дуже великі враження, було весело, цікавий маршрут і завдання різнопланового характеру, а промоклі ноги це дрібниці»

Дмитро Жмайло: організатор, член ЦП МНК: «Хочу подякувати усім хто долучився до даного заходу і безпосередньо взяв у ньому участь не дивлячись ні на що. Я бачу, що всі задоволені і це значить, що наша справа не даремна.

Юрій Бублик, Голова Ковалівської сільської ради: «Приємно підтримувати українців і все українське. Оскільки я є членом «Свободи», радий бачити побратимів із «Молодіжного Націоналістичного Конгресу», завжди звертайтеся за допомогою, завжди радий буду допомогти. Сьогодні ж після закриття змагань запрошую всіх на козацький куліш»

У підсумку призові місця вибороли команди: «Воля» - І місце, «МНК» - ІІ місце і «Кульбаба» - ІІІ місце. Переможці «Зимового походу» отримали почесні грамоти і подарунки від МНК.
Після цього учасників частували кулешем  під супровід повстанських пісень у виконанні лідера полтавського гурту «Дельтора» Євгена Янкевича.


Автор: Прес-служба Полтавського МНК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 лютого 2012, 10:26 | Полтава | Суспільство
1. Орест / 1 березня 2012, 23:12
Cлава Україні!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації