Вхід | Реєстрація

Автозаводській районній ветеранській організації - 25

В Автозаводському райвиконкомі м.Кременчука готуються до святкування 25-річчя районної організації ветеранів війни, праці та військової служби. Урочисті збори із вшануванням та нагородженнями ветеранів, та святковим концертом відбудуться у ПК «Нафтохімік» 1-го березня о 15.00. Протягом лютого у ветеранських організаціях мікрорайонів були проведені урочисті заходи, присвячені ювілею районної ветеранської організації. Останній такий захід рада ветеранів мікрорайону Лашки проводить 29 лютого у школі-інтернаті. За повідомленням голови районної ветеранської організації Олексія Зубченка, тих ветеранів, які за станом здоров’я не змогли прийти на святкові заходи, волонтери ветеранської організації відвідали та поздоровили за місцем проживання. Крім того, 27 ветеранів війни–учасників бойових дій, прийняли участь в уроках мужності, які проводилися в навчальних закладах Автозаводського району напередодні Дня захисника Вітчизни.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 лютого 2012, 14:23 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації