Вхід | Реєстрація

Йозефу Кубереку вручили почесний знак "За заслуги перед містом"

У суботу, 25 лютого, президент німецького благодійного фонду допомоги Східній Європі Йозеф Куберек зі своїми колегами приїхав до Кременчука. Віце-мер Віктор Калашник розповів німецькій делегації про медичні установи міста і подякував за надану фондом допомогу для міських лікарень і госпіталю інвалідів війни, з котрим фонд співпрацює понад 8 років.
Йозеф Куберек зазначив, що за роки роботи організації було передано в Україну, Румунію, Польщу, Литву 1600 тонн гуманітарних вантажів, з них 59 фур з вантажами ввезли до України, а 11 з них потрапили в кременчуцькі лікувальні заклади.

Віктор Калашник вручив Йозефу Кубереку почесний знак "За заслуги перед містом". При цьому він зазначив, що Йозеф Куберек перший іноземець, який отримав цю нагороду. Німецька делегація відвідала онкодиспансер, куди німецькі меценати передали кухню з усім обладнанням, та парк Миру Автозаводського району. Як розповів директор парку В'ячеслав Мельник, німецька делегація була у захваті від побаченого в парку Музею військової техніки під відкритим небом, Алеї Героїв праці, але особливо Йозефу Кубереку сподобався Гонг Миру.

Нагадаємо, що 31 січня депутати Кременчуцького міської ради ухвалили рішення нагородити президента благодійного фонду допомоги Східній Європі "Святої Марії Ешендорф" з Німеччини Йозефа Куберека почесним знаком "За заслуги перед містом" за багаторічну благодійну допомогу медичним установам міста.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 лютого 2012, 14:55 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації