Вхід | Реєстрація

Загибеллю Юри Пураса зацікавились столичні журналісти

Загибеллю Юри Пураса зацікавились столичні журналісти

Між тим, існує ймовірність того, що чоловік, винний у смерті 19-річного хлопця, відбудеться легким переляком.

Про трагедію, яка сталася із жителем села Бережнівка влітку 2011 року, ми вже повідомляли. Юра Пурас проходив дійсну строкову службу в одній із військових частин поряд із Києвом. Увечері 8 липня, коли солдат разом із іншими військовослужбовцями перебували у службовому наряді, їх збив автомобіль «Опель Вектра». Юра отримав тяжкі травми, через які помер у військовому шпиталі. Про цю подію, крім «ЕХО», повідомляло й всеукраїнське видання «Газета по-українськи». Також родичі звертались до журналістів програми «Критична точка», що виходить в ефір на телеканалі «Україна». Таку зацікавленість в послугах журналістів родичі Юри Пураса пояснили просто: «Ми думаємо, що вбивця нашого сина й брата може залишитись непокараним». За їх словами, чоловік, котрий перебував за кермом «Опеля», належить  до розряду «непростих». Він має впливових і заможних родичів та знайомих. І, як стало відомо, підозри рідних загиблого солдата виявились небезпідставними. За цей час уже відбувся суд по факту загибелі Юрія Пураса. Як розповідають родичі, зі справи дивним чином зникли документи, що свідчать про перебування водія у стані алкогольного сп’яніння. Нібито він просто перевищив дозволену швидкість і розмовляв по мобільному телефону. Більше того, винуватець ДТП вже встиг потрапити під амністію.

Про все це родичі Юрія Пураса розповіли знімальній групі «Критичної точки», яка днями приїжджала у Бережнівку. Вони надали журналістам копію довідки експерта, що засвідчує наявність в крові водія значної кількості алкоголю — 2,3 проміле. Телевізійники пообіцяли провести своє розслідування. При цьому зазначили, що воно буде складним. Адже справи, пов’язані із загибеллю людей у військових частинах, завжди важко розслідувати.

Один із родичів убитого солдата у зв’язку із цим резюмував: «Скоро моєму сину йти служити. Як думаєте, я пущу його в армію? Ні, й ще раз ні. Хоча сам служив».


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 лютого 2012, 17:31 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації