Вхід | Реєстрація

Накрав води на 120 тисяч гривень

У ході перевірки оперативної інформації міліціонери міста Гадяча викрили незаконну діяльність 59-річного інженера-електрика місцевого підприємства. Як з’ясувалося, чоловік своїми діями спричинив збиток державі на загальну суму понад 120 тисяч гривень. Правоохоронцями було встановлено, що з 10 січня по 14 липня минулого року ділок безпідставно здійснював забір підземної води із артезіанських свердловин. Спритник порушив вимоги аж до трьох статей Водного кодексу України (46,48,49) і, звичайно, не мав дозволу на спеціальне водокористування.

На сьогодні проти чоловіка порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 240 (порушення правил охорони надр) та частиною 2 статті 364-1 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем). Чоловікові загрожує від 2-х до 5-ти років обмеження або позбавлення волі, з конфіскацією незаконно добутого та знарядь видобування.


Автор: Ірина Костенко, за матеріалами УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 лютого 2012, 12:31 | Гадяч | Кримінал
1. 7777 / 29 лютого 2012, 19:27
він що-скважину пробив чи що
2. Гість / 29 лютого 2012, 22:58
Ментам потрібні показники на початку року, ось вони і знайшли цапа-відбувайла. Артсвердловина існувала 20 років, а ось тільки тепер виявилася злочинна діяльність інженера-електрика.
3. кобелячанин / 1 березня 2012, 08:27
Триндець. Шо за гоніво. А можна деталі дізнатися? Як це відбувалося, де та скважина, вдома чи на території міста чи підприємства, як підрахували збитки?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації