Вхід | Реєстрація

Зимовий чемпіонат набирає розгону

Минулої неділі, 13 грудня, відбулися матчі 2‑го туру першості Новосанжарського району з міні-футболу.
Черговий тур порадував завидною результативністю — в шести поєдинках команди наколотили аж 56 голів. Так що глядачам нарікати на невидовищну гру було просто неможливо.
Розпочали команди жваво. В першій грі дня «Новосанжарський НВК» не без проблем переграв «Фортуну» з Великих Солонців — 5:4. В наступному поєдинку взагалі сталося футбольне диво — гравці драбинівської «Чистої криниці» поступалися руденківській «Зорі-2» з рахунком 0:4, але потім зібралися і звели матч до суперрезультативної нічиєї — 6:6.
Дещо засмутили юніорський «Стандарт» та новосанжарський «Газовик». На двох вони спромоглися лише на один гол, який забив лідер «газовиків» Віталій Гарець. На радощах він ще й червону картку заробив і наступну зустріч команди пропустить. Руденківська «Зоря-1» в своєму матчі не мала проблем із лелюхівською «Вороною» — розгром 8:2.
Новосанжарські «Сила ради» та «Райвідділ МВС» почали матч на рівних. Міліціонери по ходу гри вигравали з рахунком 3:1. Але лідер правоохоронців Артур Буря отримав червону картку і гра пішла в одні ворота. В підсумку перемога «Сили» — 9:4.
У заключному матчі дня забрідчанська «Ворскла» зустрічалася із новосанжарською «Нікою». Забрідчани вигравали по ходу матчу 1:0 і 3:1, але все ж таки програли з різницею в один м’яч — 5:6.

***

У черговому турі відкритої першості з міні-футболу на Полтавському ПЗМС новосанжарський «Стандарт» зустрічався із командою «Андріївка». Наші футболісти у цій грі змогли порадувати результативністю та продемонструвати бійцівські якості. За кілька хвилин до закінчення матчу рахунок у зустрічі був нічийним — 3:3. Але за час, що лишався до фінального свистка, наші хлопці зуміли провести у ворота суперників два голи. Гра закінчилась першою перемогою «Стандарту» — 5:3. Голи на свій рахунок записали: Віталій Баранович — 2, Едуард Дубина — 2, Артур Буря — 1.

Автор: Володимир Паршевлюк, ЕХО з регіону


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2009, 10:56 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації