Вхід | Реєстрація

«Наближаємо весну!»

«Наближаємо весну!»

Минулих вихідних у Нових Санжарах почалася відлига. І половина снігу, що лежав на вулицях селища, перетворилася на воду. Але за кілька днів зима повернулася знову.

Відлига призвела до того, що вулицями селища побігли справжні весняні струмки. Але оскільки температура була не такою високою, сніг розтавав повільно і до глобальних затоплень талою водою не призвів. Принаймні, селищний голова Андрій Река повідомив, що проблем із відведенням талої води наразі немає.

Натомість є проблема із самим снігом. У самому центрі селища від початку снігопадів нагорнули величезну снігову кучугуру висотою із невеличкий одноповерховий будинок. Вона також почала розтавати, але дуже-дуже повільно. Щоб їй допомогти зробити це швидше, селищна рада попрохала у «НовоФармі» трактор «Case». Схожий на маленький танк, він досить швидко розгорнув по периметру площі велику снігову кучугуру.

— Наближаємо весну! — прокоментував селищний голова. — Так би ця куча до літа розтавала б.
Утім, повністю наблизити весну до Нових Санжар не вдалося. Бо вже у вівторок до селища повернувся морозець. І пішов лапатий сніг. Так що справжнього приходу весни ще доведеться почекати. Хоча на момент виходу цього номера календарно вона вже наступить.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2012, 15:56 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації