Вхід | Реєстрація

Волейбольний турнір у Бутенках

Волейбольний турнір у Бутенках

26 лютого у спортзалі Бутенківської ЗОШ відбувся традиційний, сімнадцятий за ліком, волейбольний турнір, присвячений пам’яті Володимира Козловського — уроженця села Бутенки, який домігся вагомих успіхів у багатьох видах спорту — велогонках, боксі, футболі, волейболі, захищаючи честь Полтавщини на всеукраїнських змаганнях.
Турнір був започаткований у 1995 році ветераном спорту Юрієм Щербаковим і за свою сімнадцятирічну історію зібрав чимало команд з усього району. Кращими гравцями в різні часи визнавалися відомі на Кобеляччині волейболісти Іван Строчка, Володимир Лебедєв, Олександр Ярошенко, Констянтин Новохацький. У цьогорічних змаганнях брали участь 6 команд із Бутенок, Підгори, Дрижиної Греблі, Котовського. Команди були поділені на дві групи, грали за коловою системою, а потім у стикових зустрічах розіграли призові місця. У матчі за третє місце зійшлися комонди «Котовське» та «Стрюки». Лише третя партія визначила володаря бронзових нагород — команду «Котовське». А потім настала черга головного матчу, в якому зустрілися команди «Ветеран» (Бутенки) та «Прапор» (Підгора).Фінал відзначався непоступливістю і тримав у напрузі численних глядачів до кінця гри. Про гостроту боротьби говорить і рахунок у партіях — 16:14 та 15:13 на користь команди «Прапор» (капітан Анатолій Няйко). За неписаним законом бутенківської гостинності перехідний кубок уже вкотре став трофеєм немісцевої команди. Команди-призери були нагороджені грамотами, а також грошовими преміями. Кращим гравцем змагань було визнано ветерана спорту Валентина Костирю із команди «Прапор». Особлива подяка спонсорам турніру Івану Колодяжному та Олександру Труховському, а також сільському голові Миколі Скрильнику за підтримку в організаційних питаннях. Хочеться відзначити, що змагання проходили в атмосфері дружнього спілкування і сприяли популяризації волейболу в регіоні.


Автор: Микола Мигуля


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 березня 2012, 09:19 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Коха / 3 березня 2012, 10:11
Оле-оле-оле-оле!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації