Вхід | Реєстрація

Широкий вибір, вузькі коридори

Широкий вибір, вузькі коридори

23-го лютого у Нових Санжарах відкрили новозбудований торговий центр.

Навколо призначення триповерхової будівлі, яку кілька років зводили у центрі Нових Санжар, постійно ходили якісь чутки. Одні з певністю стверджували, що у новому приміщенні розташується якась банківська установа, другі запевняли, що у ньому відкриється готель, треті переконували, що там буде просто багато офісних приміщень. Щоб першими дізнатися правду, на відкриття прийшли близько сотні новосанжарців. Перед урочистим відкриттям жителів селища привітали представники влади — заступник голови райдержадміністрації Іван Солодовник, заступник голови районної ради Микола Перерва та селищний голова Андрій Река. Потім вони ж разом із власником торгового центру розрізали стрічку на вході та запросили новосанжарців досередини.

Одразу ж розкриємо інтригу — усередині виявився не банк, не готель і не офіс якоїсь фірми. Натомість новосанжарці побачили на трьох поверхах різні магазини. На першому — сантехніки, електротоварів, посуду та живих квітів, на другому — модного взуття, на третьому — фірмового одягу. Варто зауважити, що на ширині сходових прольотів будівельники явно зекономили, тому що багато новосанжарців нарікали на тісноту, коли підіймалися на верхні поверхи. Хтось відзначив і відсутність поручнів, на які можна було б спиратися. Комусь асортимент нового центру виявився не до вподоби і він поспішив залишити його якнайшвидше, а хтось вирішив стати одним із перших покупців. Найбільш активними, природно, були жінки. Вони придивлялись до взуття, оглядали одяг, вибирали посуд та люстри. Чоловіки були більш стриманими і максимум — цікавилися цінами на сантехніку. Втім, поспішаючи скоріше оглянути все, вони надовго ніде не зупинялися. Зрештою, і у тих, хто завітав на відкриття, і у тих, хто його пропустив, буде купа часу прийти до торгового центру у будь-який день і подивитись на асортимент товарів, представлений на усіх поверхах. Нагадаємо, що знаходиться торговий центр за адресою: вулиця Жовтнева, 27.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 березня 2012, 10:30 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації