Вхід | Реєстрація

У Біликах злодій поцупив більше кілометра кабелю

У Біликах злодій поцупив більше кілометра кабелю

В одному з селищ Кобеляцького району невідомий протягом двох ночей зірвав понад 1200 метрів телефонного кабеля.

Про крадіжку в районну міліцію повідомили абоненти, яких злодій залишив без телефонного зв’язку. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група у складі старшого оперуповноваженого карного розшуку Олександра Драного та оперуповноваженого Максима Крейса, які буквально по гарячих слідах затримали підозрюваного.

Зловмисником виявився 37-річний місцевий житель, якого раніше притягували до кримінальної відповідальності за крадіжку. Міліціонери встановили, що чоловік виходив на промисел двічі. У першу ніч йому вдалося залишитися непоміченим, але наступної ночі, коли він знову взявся за своє, йому не пощастило: його затримали правоохоронці. У цілому чоловік залишив без телефонного зв’язку 15 абонентів.

У крадія було вилучено опалені дроти, які він збирався здати на металобрухт, та ніж, яким він зрізав телефонний кабель. На цей час з’ясовано, що зловмисник обірвав 1250 метрів проводів, завдавши одному з вузлів зв`язку Кобеляцького району матеріальну шкоду на суму понад 2500 тисячі гривень.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ознаками частини 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Злочинцю загрожує арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.


Автор: Тамара Жорник, студентка ПНПУ ім. В. Г. Короленка (за інформацією Віри Гомонюк, Кобеляцький РВ УМВС у Полтавській області)


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 березня 2012, 12:12 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації