Вхід | Реєстрація

Наші — треті в Україні

Наші — треті в Україні

У чемпіонаті Полтавської області з боксу серед юнаків 1998-1999 років народження, що проходив з 23 по 26 лютого в місті Кременчуці, брали участь 96 юних боксерів з Полтави, Кременчука, Комсомольська, Миргорода, Лубен, а також Кобеляцького, Новосанжарського, Решетилівського, Глобинського районів. Від нашого району брали участь 6 вихованців тренера Олексія Холодного.
Четверо з них зайняли призові місця: одне перше, два других та одне третє.1 місце (59 кг) — Салогуб Олександр (Білики) — чемпіон області.
2 місце (41,5 кг) — Олексій Гузченко (Кобеляки),
2 місце (44,5 кг) — Владислав Гела (Кобеляки),
3 місце (35 кг) — Єпіфан Карюк (Кобеляки).
Олександр Салогуб здобув право в складі збірної області виступати в змаганнях чемпіонату України, що проходитиме з 23 березня у місті Горлівка Донецької області.
У фіналі першості України по ВФСТ «Колос» з міні-футболу серед дівчат 1997-1998 років народження, що проходив з 23 по 26 лютого в місті Гребінка, взяли участь 8 команд. Команда «Лідер» Кобеляцької ДЮСШ зайняла 3 місце, услід за командами «Спартак» (Чернігів) — 2 місце та «Колос — Надія» (Гребінка) — 1 місце.
Команду до змагань готували тренери ДЮСШ Руслан Сабіров та Людмила Єлізарова.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2012, 10:35 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації