Вхід | Реєстрація

В Автозаводському райвиконкомі Кременчука триває підготовка до виборів

В Автозаводському райвиконкомі Кременчука триває підготовка до виборів

Про якісну підготовку до виборів йшлося на апаратній нараді Автозаводського райвиконкому у понеділок, 5 березня. Голова Автозаводської районної ради Володимир Коваленко поставив завдання  щодо планування цієї роботи, якісного опрацювання списку виборців та підготовки приміщень виборчих дільниць з тим, щоби до восени створити належні умови для голосування кременчужан.

Як повідомила на апаратній нараді заввідділом ведення Держреєстру виборців Інеса Мартиненко, в Автозаводському районі м.Кременчука до Державного реєстру виборців внесено більше 117 тисяч громадян. Ця цифра постійно коригується, бо до списку вносяться нові виборці, або виборці виключаються з реєстру за різних причин. В Автозаводському районі вже сформовані дані по всім виборчим дільницям, які цього тижня будуть передані в ЦВК для первинного утворення виборчих дільниць на постійній основі. Згідно виборчого законодавства, ЦВК до 20 квітня має остаточно затвердити межі виборчих дільниць та приміщення, де буде проводитись голосування. За кількістю виборців Автозаводський район є найбільшим у Полтавській області, і на його території планується створити 59 звичайних та 2 спеціальні виборчі дільниці.

Інеса Мартиненко звертається до всіх мешканців району з проханням своєчасно перевіряти свої персональні дані в держреєстрі при зміні адреси реєстрації чи інших даних. До відділу можна подзвонити за телефонами - 77-02-80, 77-76-11, 77-69-46 у робочі дні з 8.00 до 17.00.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 березня 2012, 08:48 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації