Вхід | Реєстрація

Змагання школярів

Друга половина лютого була багата на спортивні змагання. У Полтаві проходила фінальна частина змагань з волейболу серед юнаків у залік обласної Спартакіади школярів. Команда Кобеляцького району, сформована з учнів Кобеляцької ЗОШ № 2 та Бутенківської ЗОШ, на цих змаганнях посіла четверте місце. Готували команду до змагань учитель Кобеляцької ЗОШ № 2 О. Колінько та тренер ДЮСШ В. Мега.

***

На базі спорткомплексу «Іскра» Кобеляцької ДЮСШ проходили змагання з баскетболу серед дівчат загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів у залік районної Спартакіади школярів. Взяли участь команди 5 шкіл. Перше місце посіла команда Комендантівської ЗОШ), друге у дівчат Кобеляцької школи-інтернат і третє у команди Бродщинської ЗОШ. Кращим захисником визнана Марія Бережна (Бродщинська ЗОШ), кращим нападником Альона Таран (Кобеляцька школа-інтернат), кращим бомбардиром Каріна Бейцун (Комендантівська ЗОШ), кращим гравцем Галина Беля (Комендантівська ЗОШ).

***

На базі спорткомплексу «Іскра» Кобеляцької ДЮСШ проходили зональні змагання Всеукраїнського турніру з футзалу серед юнаків 1998 р. н. «Граємо за Україну разом!» У турнірі брали участь 4 команди: «Лідер» (Кобеляки), «Сокіл» (Білики), «Метеор» (Нові Санжари), ДЮСШ з Решетилівки. Перше місце посіла команда «Сокіл» з Біликів (тренер Олексій Жук), яка здобула перемоги в усіх зустрічах. Другою була команда «Лідер» з Кобеляк (тренер Сергій Калитка). Обидві команди вийшли до півфінальної стадії цих змагань.

***

У місті Зінькові проходили змагання з лижних гонок у залік обласної Спартакіади школярів. Команда Кобеляцького району в складі Максима Ткаченка, Валерія Дабарського, Вікторії Колодязної та Олени Колодязної (Бутенківська ЗОШ) вперше за останні 5 років взяли участь у цих змаганнях. Дівчата долали дистанцію 3 кілометри, а юнаки — 5. У підсумку команда району посіла 5 місце з 8 команд. Готував команду до змагань вчитель Микола Мигуля.

***

На базі спорткомплексу «Іскра» Кобеляцької ДЮСШ проходили змагання з баскетболу (юнаки) та шашок серед команд загальноосвітніх закладів І-ІІ ступенів. У баскетбольному турнірі взяли участь 8 команд, які були поділені на дві групи, а потім у стикових зустрічах розігрували місця з 1 по 8. Перше місце посіла команда Кобеляцької школи-інтернату, другими були баскетболісти Кобеляцької ЗОШ № 3 і третє місце у команди Бродщинської ЗОШ. Кращими в своїх номінаціях визнані: захисник — Ельдар Рудницький (Кобеляцька школа-інтернат), нападник Ігор Головня (Кобеляцька ЗОШ № 3), бомбардир — Сергій Підгорний (Бродщинська ЗОШ), гравець — Іван Владіміров (Кобеляцька школа-інтернат).

У турнірі з шашок брали участь команди 18 навчальних закладів. Змагання проходили за швейцарською системою з 5 турів. У результаті перше місце посіла команда Кобеляцької школи-інтернат, другою була команда Кіровської ЗОШ, а третє місце — у команди Павлівської ЗОШ. В особистому заліку серед юнаків перемогу святкував Микола Федоренко (Павлівська ЗОШ), другим був Анатолій Новописьменний (Кіровська ЗОШ) і третім Едуард Мілько (Василівська ЗОШ). Серед дівчат не було рівних Людмилі Дорош (Кобеляцька школа-інтернат), друге місце посіла Марина Шуліка (Кобеляцька ЗОШ № 3) і третьою була Марина Стокоз (Луценківська ЗОШ).


Автор: Георгій Горгола, інструктор-методист ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 березня 2012, 17:32 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації