Вхід | Реєстрація

П’ять голів для перемоги замало

П’ять голів для перемоги замало

У двох турах поспіль футболісти шенгурівського «Лану» забивали своїм суперникам по п’ять голів. Але в обох іграх зазнавала поразок.

У суботу відбувся перенесений матч між білицьким «Соколом» і шенгурівським «Ланом». Напередодні він анонсувався як справжня футбольна «заруба», тобто поєдинок, у якому багато боротьби, багато голів, а отже й видовищності. І футболісти обох команд виправдали сподівання глядачів. Деякі очевидці стверджують, що ця гра заслуговує називатись кращим матчем усього чемпіонату з міні-футболу. Тут було все — й інтрига, і справжній драматизм, і одинадцять голів на всі смаки та уподобання. «Сокіл» розпочав гру дуже впевнено й повів з рахунком 2:0. Але недаремно шенгурівська команда вважається сильною в своїй непередбачуваності. Шенгуряни можуть «дати бій» лідерам, а потім «злити гру» аутсайдерам. Цього разу «Лан» зіграв чудово. І ось уже шенгуряни виграють 4:2. Та Іван Редчець зі своїми біличанами теж мають репутацію непоступливих бійців. Вони зрівняли рахунок. Ще кілька разі ввела то одна, то інша команда. Та врешті-решт «Сокіл» переміг — 6:5.

А ось у наступному турі і «Сокіл», і «Лан» виступили без особливого блиску. Напевне, забагато сил і емоцій віддали у грі між собою. «Соколу» протистояла кобеляцька команда «Проц і Ко». За неї грають футболісти, яким або за сорок років, або близько сорока. І зрозуміло, що фаворитами у цьому протистоянні вважались біличани. Вони з перших хвилин і заволоділи ігровою ініціативою. Та небезпечні моменти частіше виникали саме біля їх воріт. Спочатку після удару з близької відстані у виконанні Олександра Ярошенка «соколян» виручив їх голкіпер. Потім ледве не забив Олексій Фещенко. А потім… Потім «дитячу» помилку допустив воротар «Проциків» Сергій Проценко. І гравцю «Сокола» Руслану Федоренку залишалось лише поцілити у порожні ворота. Що він і зробив. А невдовзі перевагу «Сокола» закріпив» Віталій Грицаєнко. Здавалось, все — гру зроблено. Та «Процики» так не думали. Вони продовжували боротись і шукати щастя біля чужих воріт. Хоча, відверто кажучи, грали ветерани досить «брудно». І лише лібералізм суддів рятував їх від фолів та вилучень з поля. Крім ударів по ногах, ветерани ще й забагато говорили. Щоправда, не всі. Їх форвард Олександр Кулик у сутички на полі не вступав, сили та енергію на балачки не витрачав. Він намагався забити. І двічі це в Олександра вийшло. Не бажаючи втрачати очки, соколяни кинулись атакувати. За хвилину до кінця гри їх лідер Іван Редчець обіграв і захисника, і воротаря, і готувався забивати. Та голкіпер Сергій Проценко схопив м’яча за межами воротарського майданчика. Він отримав за це червону картку, але команду від гола врятував. 2:2 — бойова нічия.

«Лан» у матчі із кобеляцькою «Молоддю» взагалі «посипався». Шенгуряни вийшли грати без замін і без групи своїх основних гравців. За що й отримали на «горіхи». «Лан» забив свої чергові п’ять голів. Але й у свої ворота отримав більше ніж достатньо. Один лише Олексій Мулько п’ять разів «розписався» у воротах «Лану». А ще за «Молодь» забивали Сергій та Олександр Калитки і Віталій Мега. 11:5 на користь «Молоді».

А ось у наступному турі може вирішитись доля чемпіонства. Гратимуть лідери — «Колос» та «Буцики». Перемога з будь-яким рахунком гарантує «колосянам» чергове чемпіонство.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 березня 2012, 18:46 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації