Вхід | Реєстрація

У збірній області — троє новосанжарців

У збірній області — троє новосанжарців

У вихідні дні в Полтаві проходив чемпіонат області з пауерліфтингу. Команда з Нових Санжар вступила у боротьбу за медалі і за місця у збірній області.

Першими традиційно виступають представники слабкої статі. Вперше у команді Нових Санжар з’явилась спортсменка Валерія  Юрко і одразу ж зайняла перше місце з результатом другого спортивного (або дорослого) розряду.  І це при тому, що тренується дівчина всього 4 місяці. Її результати на турнірі: присід — 120 кг, жим лежачи — 40 кг, тяга — 120 кг. Не кожен дорослий чоловік зможе присісти з такою вагою!
Бабенко Сергій, хоч і посів третє місце, але це невдалий виступ (перенесена за три дні перед змаганнями звичайна простуда не дала виконати заплановане). Присід 190 кг, жим лежачи 90 кг, тяга 195 кг. 475 кг — сума вища за норматив першого розряду, але…Обійшов Сергія минулорічний випускник нашої спортшколи Владислав Островерхий, який тепер займається у наших, так би мовити, суперників (тренери подякували за сумлінного спортсмена і за чесну боротьбу).

Владислав Яроха виборов 2 місце у категорії до 83 кг. Присід 185 кг, жим 95 кг, тяга 180 кг. Владислав виступив рівно і, як завжди, спокійно, що досить цінне у спорті.

Петро Бредун не тільки порадував першим місцем у категорії до 93 кг, а ще й встановив три рекорди області: присід 230 кг, жим 120 кг, тяга 217,5 кг., сума — 567,5 кг (виділені цифри і є рекордами області). І це ще не все. Спортсмен виконав результат першого спортивного розряду.

Результат змагань: 3-є командне місце серед ДЮСШ, 2-е місце серед районів, три спортсмени — Валерія Юрко, Петро Бредун та Віталій Кас’яненко, який завоював свою путівку раніше — включені до збірної полтавської області з пауерліфтингу, яка буде змагатись за призові місця на чемпіонаті України у місті Кам’янець- Подільський.

Як того вимагає напружений ритм змагань, не обійшлось без помічників. Віталій Кас’яненко пройшов у збірну за результатом минулих змагань, Сергій Кас’яненко був представником від Нових Санжар на звітно-виборчій конференції федерації області, також підтримали команду Максим Поставний, Роман Ульянець. Тепер починається непроста підготовка до Чемпіонату України.


Автор: Юрій Стрюк, директор Новосанжарської ДЮСШ, тренер із пауерліфтингу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 березня 2012, 14:21 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації