Вхід | Реєстрація

У Андріївці буде хокейний чемпіонат?

У Андріївці буде хокейний чемпіонат?

Після хокейного матчу між ветеранами у селі Андріївка всерйоз задумались над тим, щоб наступного року облаштувати у селі справжній льодовий майданчик.

Після пам’ятної гри, яка відбулася 23-го лютого між ветеранами команди «Метеор», любителі хокею довгий час перебували під приємним враженням від влаштованого для них свята. Організаторами цієї хокейної зустрічі виступили депутати Соколовобалківської сільської ради Валерій Борсук, Андрій Горобець та Людмила Шажко, а також депутат районної ради Оксана Борсук. Сам хокейний майданчик готували Михайло Мороз, Олег Якименко та Анатолій Козаченко. Після завершення матчу дуже доречною була юшка, яку приготувала Людмила Шажко. Протягом гри та відпочинку після неї з динаміків лунала музика радянських часів. Забезпечувала музичний супровід завідуюча сільським клубом Андріївки Світлана Житник. Усім цим людям один із ветеранів «Метеора» та безпосередній учасник гри Іван Кравцов висловив подяку від імені усіх ветеранів андріїв- ського хокею.

— До речі, після тієї гри практично кожного дня після уроків на майданчику грають між собою школярі, а у суботу-неділю виходять на лід і ветерани, — поділився Іван Сергійович. — Ми дуже раді, що спільними зусиллями вдалося відродити наші хокейні традиції, які тепер, хочеться вірити, переймуть наші діти та внуки.

Після гри 23-го лютого ветерани «Метеора» вирішили будь-що відродити у селі хокей. Для цього спочатку потрібно побудувати у селі хокейний майданчик. Такий, який уже був у Андріївці 20-30 років тому. Будувати його планують власними силами, хоча, звичайно ж, прохатимуть допомоги у сільської ради та її депутатів. Відроджений майданчик, як і годиться, обгородять дерев’яними щитами. Також мають намір підвести до самого катка воду, щоб легше було заливати його.

— Ми звертаємося до усіх команд району, які у 80-90 роки ставали на ковзани, брали у роки клюшки, щоб вони готувалися зустрітися із нами на оновленому андріївському майданчику, який ми плануємо зробити за літньо-осінній період, — повідомив Іван Кравцов.

Також Іван Сергійович хотів би звернутись до усіх небайдужих жителів Соколово-балківської сільської ради із проханням не стояти осторонь і допомогти у справі відродження хокею. Це буде гарною справою для розвитку сільської молоді. Сам Іван Кравцов готовий бути тренером для представників молодшого покоління.

Так що вже наступної зими у тій-таки Андріївці зможуть проводити хокейний чемпіонат району. Можливо, серед ветеранів, а може, вже й серед молодших мешканців району, які також «захворіють» хокеєм.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 березня 2012, 16:27 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації