Вхід | Реєстрація

Кобеляцьке «порно» Інтернет не підкорило

Кобеляцьке «порно» Інтернет не підкорило

Один із жителів Бутенківської сільської ради розмістив у мережі цілу галерею фотознімків порнографічного характеру.

Достеменно невідомо, яку саме ціль переслідував 49-річний чолов’яга, розмістивши відверті знімки на одному із сайтів знайомств. На фото фігурував він сам та представниці прекрасної статі у красномовних позах. Можливо, чоловік хотів похизуватись видатними досягненнями і можливостями, так би мовити, себе показати і на інших подивитись. Та на його нещастя, відверта фотосесія впала у вічі співробітникам Полтавського відділення з боротьби з торгівлею людьми та кіберзлочинністю. Вони провели відповідну експертизу і визнали знімки порнографічними. Потім швиденько «вирахували» того, хто розмістив цю «порнуху» в Інтернеті. А вже потім приїхали на Кобеляччину до любителя «клубнички». У нього вилучили системний блок та інші речові докази. Якщо суд визнає чоловіка винним за статтею 301 ч.1 Кримінального кодексу України, то йому загрожуватиме штраф до 1700 гривень, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на термін до трьох років.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 березня 2012, 17:21 | Кобеляки | Кримінал
1. антисрань / 8 березня 2012, 21:40
Один із жителів Бутенківської сільської ради -это как он жил в сельсовете чтоли? а полицаи молодчики место работы у них интернет пространство сидят в сети репежат и порнушку смотрят захотел прогулятся пошол компьютер забрал (мол порно распостранение запрещено) штраф выписал ,и никого не парит что нет абсолютного понятия что такое порно ведь небыло бы порно небыло б и тебя попробуй размножся с помощью пальца ну или там жезла я незнаю ну а выставления чувств на показ это к *этикету полицаям слово не знакомо потому им в википедию
2. ктэ / 10 березня 2012, 22:44
точно подмечено
3. New York / 13 березня 2012, 18:23
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Той мужик — жертва педорастичних законів та вилизаної совкової моралі. Такі всі, блядь, чемні та святі, що і срати, мабуть, не ходять!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації