Вхід | Реєстрація

Ходять чутки, що…

Ходять чутки, що…

Ходять чутки, що: у зв’язку з появою у Кобеляках хокейного майданчика різко збільшилась кількість пацієнтів травматологічного відділення Кобеляцької ЦРЛ. Нібито непідготовлені люди купляють ковзани, виходять на лід, падають і ламають руки і ноги.

За коментарем ми звернулись до головного лікаря Кобеляцької районної лікарні Івана Супруненка. Іван Іванович повідомив: «Подібні чутки лише чутками і є. Те, що люди ламають руки і ноги на ковзанці — неправда. За весь час існування майданчика до нас звернувся лише один чоловік, який там травмувався. І це був не перелом, а звичайний забій. Набагато більше людей, особливо похилого віку, страждають від непочищених тротуарів і доріг, вкритих кригою. Ось там дійсно небезпечно».


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 березня 2012, 11:37 | Кобеляки | Цікаве
1. Любов / 9 березня 2012, 15:40
Гарна рубрика. Розвіювання чуток в Кобеляках - це круто.
2. Ярослав Гузченк / 9 березня 2012, 17:46
Ну таке! 2010 рік - 0 чол., що травмувалися на кобеляцькому хокейному майданчику, 2009 - 0, 2008...2000.... 2012 - 1 чол. Та це ж на стобіса відсотків більше!!!
3. Любов / 9 березня 2012, 19:00
2. Ярослав Гузченк пише:
«Ну таке! 2010 рік - 0 чол., що травмувалися на кобеляцькому хокейному майданчику, 2009 - 0, 2008...2000.... 2012 - 1 чол. Та це ж на стобіса відсотків більше!!! »


А то :)
Проте, у Полтаві на катку працювала знайома медсестра. Вона говорила, що кожного дня були травматичні випадки. Переломи ніг та рук - часто. Тому цілком можливо, що такі чутки стануть реальністю.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації