Вхід | Реєстрація

Тонна гранвідсіву коштує людям 20 гривень

Тонна гранвідсіву коштує людям 20 гривень
Деякий час тому ми повідомляли, що на ремонт доріг в райцентрі виділено 10 тисяч тонн гранвідсіву. Цим матеріалом міська рада планує засипати всі вулиці Кобеляк.
І хоча дехто висловлює сумнів в ефективності такого методу ремонту доріг, міський голова Олександр Ісип впевнений в успіху. Як повідомив «ЕХО» очільник міської ради, за два тижні з початку робіт практично повністю засипані ями та вибоїни на вулиці Гоголя та провулку Гоголя, частково на вулицях Ватутіна, Калініна та Набережній, Чкалова, провулку Калініна.
«Так, ми теж сумнівалися чи дасть ефект засипання вулиць гранвідсівом, — говорить Олександр Ісип. — Але в процесі роботи побачили — виходить непогано. Найближчим часом розпочнуться роботи по вулиці Юності, провулку Діденка, Вишневому, Будівельному, Ярмарковому, Новому.
За словами міського голови, жителі будинків, розташованих на названих вулицях збирають кошти, щоб оплатити доставку гранвідсіву до Кобеляк. Його привозять великовантажними автомобілями «Мерседес» і «Манн». Такі фури за один рейс привозять по 30–35 тонн будматеріалу. Люди платять за доставку 600 гривень. Далі гранвідсів розгортають по проїжджій частині працівники та техніка «Будсервісу». Як зазначив міський голова, таким чином можна «полатати» всі вулиці Кобеляк, на яких є тверде покриття. «Незважаючи на брак коштів у бюджеті, ми продовжуватимемо роботи», — сказав Олександр Ісип. І додав: «Але максимального ефекту зможемо досягти лише співпрацюючи із міською громадою».
Зараз використано лише 250 тонн гранвідсіву, виділеного місту за сприяння голови Кобеляцької РДА Олега Решетила. Залишилось ще 9750 тон. Завадити роботам може лише погода.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2009, 13:44 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації