Вхід | Реєстрація

На Кобеляччині син добряче «привітав» маму із наступаючим святом весни

Нещодавно до міліції Кобеляцького району надійшло повідомлення від працівників медичної установи про те, що на лікування доставлена жінка, яка має численні тілесні ушкодження. Правоохоронці, отримавши інформацію, одразу взялися з’ясовувати обставини події. У ході роботи працівники міліції встановили, що 5 березня у селі Котовському за місцем мешкання 26-річний молодик, який ніде не працює, посварився з мамою. У ході сварки син спричинив матері тілесні ушкодження у вигляді ЗЧМТ, СГМ, множинних підшкірних гематом обличчя, верхніх та нижніх кінцівок. Наразі жінка перебуває на лікуванні в травматологічному відділенні Кобеляцької ЦРЛ, стан здоров'я стабільний. Відносно «люблячого» сина вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Молодику загрожує покарання від виправних робіт на строк до 2-х років до обмеження або позбавлення волі на строк до 3-х років.


Автор: ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 березня 2012, 13:16 | Кобеляки | Кримінал
1. petrovuch / 16 березня 2012, 18:35
Шановний автор-ВЗГ УМВС! обуренню немає меж, тут ви праві! А ось Ваші коментарі-\ушкодження у вигляді ЗЧМТ, СГМ\, виглядають, повірте, дуже зрозумілими!!!!!! Особливо літнім людям\ і не тільки\! Та і редакції тут треба вказати!З повагою.....
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації