Вхід | Реєстрація

Футболіст «Дніпра» відправив у нокдаун трьох «Ворсклян»

Футболіст «Дніпра» відправив у нокдаун трьох «Ворсклян»

Під час суботнього матчу «Ворскла» – «Дніпро», гравець полтавської команди отримав в обличчя від ганського футболіста Дніпра — Дерека Боатенга.

У телефонному інтерв’ю програмі «Профутбол» легіонер дніпропетровської команди пояснив ситуацію наступним чином:

— Безус звернувся до мене «чорний», — каже Дерек Боатенг, півзахисник дніпропетровського «Дніпра».  —   Російською мовою це звучить так – «чорний, чорна мавпа». Я був втомлений, матч уже закінчувався тому і зреагував так емоційно. Я не думав про можливу дискваліфікацію, просто відчув образу і штовхнув його.

 

У прес-службі «Ворскли» заперечують факти расизму

Журналіст «Кола» зателефонував у прес-службу «Ворскли», і поцікавився, що думає з цього приводу полтавська сторона:

— Роман нічого подібного не казав та навіть і не думав, – розповідає Артем Лобанов, керівник прес-служби ФК «Ворскла».  — На мою думку, дніпропетровці просто шукають виправдання неадекватній поведінці Боатенга. Мабуть вони думають, що завдяки хибним обвинуваченням у сторону Безуса, ганський легіонер отримає меншу дискваліфікацію. Всі ж знають, що у них великі проблеми зі складом команди, а наступна гра в них з «Динамо». А з приводу відео, де ніби чути образу в сторону Дерека Боатенга, то я на ньому взагалі нічого не почув. Інциндент стався поряд із лівою бровкою, де поруч стояв 4-ий арбітр, лайцмен, і не так далеко був головний суддя. Тому якщо на відео комусь щось і чути, то це сфальсифікований монтаж. Особисто я знаю Рому не перший рік, і можу сказати, що він ніколи такого би не сказав, швидше навпаки заспокоював команду від можливих конфліктів з опонентами.

Наступним, що зробили журналісти «Кола» — це зателефонували у прес-службу «Дніпра», для отримання коментаря з іншої конфліктної сторони:

— Ситуацію під час матчу Ворскла – Дніпро, ми поки що не готові коментувати, – кажуть у прес-службі дніпропетровського клубу.  – Можливо, ми зможемо пояснити вам все детальніше ввечері, телефонуйте пізніше.


Автор: http://kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 березня 2012, 15:30 | Полтава | Спорт і здоров'я


1. вовик / 12 березня 2012, 15:48
А на что обижаться.Обезьяна и есть обезьяна!!!!!!!
2. Бувалий / 12 березня 2012, 17:23
"...поруч стояв 4-ий арбітр, лайцмен, і не так далеко був головний суддя..."
Ну, з першим і останнім ясно. А от хто є другий -- на українській можуть бути варіанти... Виявляться і в "Колі" є оригінали...
3. KING / 12 березня 2012, 18:43
А мені найвеселіше дивитися як ці футболісти падають. Прямо такі крихкі - не встигли до них торкнутися, як вони падають навзнак, хапаються зовсім не за те місце, до якого торкнулися і починають зі слізьми на очах кататися по траві. Іноді падають через кілька секунд після доторку. Ну умора!
4. Майстер / 14 березня 2012, 12:06
Ну коли тобі ззаду вдарять по ахілу, то одразу можеш і не впасти, а потім дійсно ляжеш, як підкошений. Хоча симулянтів у сучасному футболі дійсно багато.
5. Potap / 14 березня 2012, 12:51
Я бы той обезьяне в галик так вставил, что забыл бы про футбол на долго...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації