Вхід | Реєстрація

В Автозаводському районі Кременчука готуються до двомісячника чистоти і порядку

В Автозаводському районі Кременчука готуються до двомісячника чистоти і порядку

В Автозаводському районі створено штаб по проведенню двомісячника чистоти і порядку, який оголошений в Кременчуці з 19 березня. На його засіданні 13 березня було обговорені питання закріплення всієї території району за організаціями, підприємствами та установами для їх постійного утримання в належному санітарному стані, організаційна та матеріально-технічна підготовка до двомісячника. За повідомленням заввідділом з благоустрою та екології Автозаводського райвиконкому Ігоря Васіна, в ході двомісячника окрім роботи по наведенню порядку та вивезенню сміття зі стихійних сміттєзвалищ, особлива увага буде приділена питанням озеленення району. Заплановано висадити близько 2,5 тисяч дерев та чагарників на території Автозаводського району: в парках, скверах, на підприємствах, в установах, навчальних закладах тощо. До роботи на двомісячнику будуть залучені працівники та техніка більше 30 великих підприємств, які розташовані на території Автозаводського району. З їх представниками 15 березня заплановано провести розширене засідання районного штабу з благоустрою, де будуть обговорені питання взаємодії в ході проведення двомісячника та утримання закріплених територій. Окрім цього в мікрорайонах створені міні-штаби, які також будуть опікуватися наведенням чистоти та порядку в своїх кварталах та у приватному секторі.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 березня 2012, 14:27 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації