Вхід | Реєстрація

У Біликах пасинок зарізав вітчима

У Біликах пасинок зарізав вітчима

У черговий раз до страшного злочину призвело банальне пияцтво.

Трагедія у Біликах сталася близько 20-ї години 7-го березня. Двоє чоловіків, які перебували у родинних стосунках, разом вживали спиртні напої. Алкоголь, як це зазвичай буває, розбудив у чоловіках потаємні і далеко не найкращі пристрасті. Вони почали сваритися. Сварилися довго і голосно, не добираючи виразів. Один із сусідів бешкетників, почувши характерні звуки і слова, зателефонував у міліцію. У Білики виїхав черговий наряд із Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ. Та утихомирювати «бійців» правоохоронцям вже не довелось, адже один із них був мертвий.

У ході сварки 26-річний біличанин вдарив кухонним ножем у груди свого родича, сорокавосьмирічного К. Постраждалий доводився нападнику вітчимом. Ніж пробив одну із легеней нещасного. Міліціонери, які прибули на місце події, констатували смерть і одразу затримали нападника. Той свою провину визнав. По факту порушено кримінальну справу за ознаками статті 115 «Навмисне вбивство» Кримінального Кодексу України. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 березня 2012, 10:51 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації