Вхід | Реєстрація

Районний шаховий турнір пам’яті Петра Єрмакова

Районний шаховий турнір пам’яті Петра Єрмакова

2-го березня у п’ятницю в шаховому клубі ім. Івана Джалого пройшов третій шаховий турнір пам’яті Петра Єрмакова.
Петро Васильович посвятив своє життя військовій справі та шахам. Перебуваючи на заслуженому відпочинку, він був частим гостем в шаховому клубі, приймав участь у змаганнях, товаришував з кращими шахістами району. Постійним його спаринг-партнером був кращий товариш, Леонід Береза, з яким вони могли азартно, кульмінаційно грати годинами, не помічаючи, як швидко лине час.
Цього року у шаховому турнірі пам’яті Петра Єрмакова взяли участь кращі шахісти району та близькі товариші Петра Васильовича, також син Олег, якому батько привив любов до королівської гри. Олег Петрович також вважається фаворитом районних шахових турнірів.
Змагання проходили за швейцарською системою в сім ігрових турів по 10 хвилин на кожну партію. Перемогу здобув Віктор Коба (Стовбина Долина), який в останньому турі із складної ситуації вийшов переможцем у партії з Олегом Єрмаковим за часом та набрав 6,5 очок; друге місце зайняв новосанжарець Микола Старченко - 6 очок, третє Леонід Береза - 5 очок.
Переможці та призери були нагороджені почесними грамотами.Олег Петрович висловив вдячність учасникам змагань, які всі зібрались, щоб зіграти у шахи та пригадати Петра Васильовича. А людина живе доти, доки її пам’ятають.


Автор: Віталій Баранович, директор шахового клубу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 березня 2012, 19:23 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації