Вхід | Реєстрація

Новосанжарки стали другими в області

Новосанжарки стали другими в області

10-го березня у спортивних залах Новосанжарського НВК пройшли фінальні змагання обласної першості з волейболу серед жінок.

Окрім самих господарок право на участь у фіналі вибороли волейболістки із Кременчука, Полтави, Глобиного, Гадяча та Миргорода. Після жеребкування команди розділили на дві групи по три команди у кожній.
У першій групі новосанжарські волейболістки почергово обіграли своїх суперниць із Гадяча та Миргорода. Обидві зустрічі наша команда завершила перемогами з рахунком 2:0. Таким чином, здобувши право на участь у фіналі. Позмагатися за третє місце лишалося волейболісткам з Миргороду, які стали другими у групі.

У другій групі перемогу святкували спортсменки із Кременчука, які обіграли суперниць із Глобиного - 2:1 та Полтави - 2:0. У фіналі кременчужанки склали компанію новосанжаркам. Полтавчанки мали визначити долю третього місця у грі із Миргородом.

Матч за 3 місце завершився впевненою перемогою полтавських волейболісток - 2:0. Найзапеклішої боротьби очікували у фіналі.

На жаль, перша партія задоволення місцевим уболівальниками не принесла. Кременчуцькі волейболістки спокійно розігрували комбінації і завершали їх влучними, а головне - сильними ударами.
- Ніякий блок проти неї не діє! - дивувалися вболівальники класу гри «двійки» кременчужанок.
У наших, натомість, у першій партії не ладилося практично нічого. Чи то далося взнаки хвилювання, чи то високий клас суперниць. У результаті першу партію новосанжарки програли без варіантів.
- Нас із «десятки» не випустили, - констатував Віктор Сліпець, який сам не один рік займається волейболом. І справді рахунок першої партії був невтішним - 24:10.

Але вже у другій з’явилася інтрига. Наші спортсменки, накручені у перерві своїм досвідченим тренером Олександром Дерев’янком, почали набирати очки і практично усю партію йшли попереду суперниць. Шкода, що іноді прикрі помилки зводили цю перевагу нанівець. Наприкінці партії рахунок був 23:22 на користь новосанжарок. Але потім право подачі перейшло до кременчужанок і ті довели-таки партію і гру загалом до перемоги - 25:23.

Кременчуцькі волейболістки стають чемпіонами і отримують почесний кубок, новосанжарки одягають срібні медалі.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 березня 2012, 08:27 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації