Вхід | Реєстрація

Побив за куртку і мобільний

Побив за куртку і мобільний

10-березня у Нових Санжарах стався розбійний напад на мешканця селища. Втім, новосанжарські правоохоронці довго не розшукували злочинця і затримали його вже за кілька годин.
Мешканець Нових Санжар (назвімо його Петро) того дня вирішив зайти у гості до знайомого. У того якраз зібралася весела компанія, яка планувала добряче випити та добре провести час. Приєднатися до них вирішив і сам Петро. Але як тільки він прийшов у гості, відпочинок пішов, так би мовити, не за планом. Одному з гостей — мешканцю Малої Перещепини Івану (ім’я змінено — авт.) новий відвідувач квартири не сподобався. Натомість сподобалася його куртка. Тоді Іван, підігрітий алкоголем, вирішив вчинити просто і незаконно. Він добряче відлупцював Петра, а потім забрав у нього куртку та мобільний телефон. Тому нічого не лишалося, як піти із негостинної квартири.
Потерпілий одразу ж звернувся до новосанжарських правоохоронців. І на місце події за викликом виїхала слідчо-оперативна група. Івана затримали просто у квартирі — він продовжував чаркувати із своїми знайомими. Чоловік заперечував, що бив Петра і забрав його речі, але речові докази та показання свідків були не на його користь. Наразі Івана затримали, він перебуває під вартою. Проти чоловіка порушили кримінальну справу. До речі, раніше він вже був засуджений за подібний злочин. Тому зараз Іван має усі шанси відправитись за грати на термін від трьох до семи років.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 березня 2012, 10:20 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації