Вхід | Реєстрація

В Автозаводському райвиконкомі почалося стажування активістів студентського самоврядування

В Автозаводському райвиконкомі почалося стажування активістів студентського самоврядування

14 березня у великому залі виконкому Автозаводської районної ради м.Кременчука відбулося урочисте відкриття стажування 17-ти активістів учнівського та студентського самоврядування в структурних підрозділах райвиконкому. Молодих активістів, яких відібрав Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, розподілили для стажування по відділам та службам райвиконкому, їм представили всіх заступників голови райради, керівників структурних підрозділів, та показали відеофільм про роботу Автозаводської районної ради і її виконавчого комітету. Перед молоддю виступили та побажали плідного стажування голова Автозаводської районної ради Володимир Коваленко, заступник міського голови Віталій Малецький, керівник управління у справах дітей, сім’ї та молоді міськвиконкому Ольга Усанова, виконавчий директор Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій, депутат Автозаводської райради Ольга Коваль.

Протягом дня для стажерів провели екскурсію, в ході якої вони оглянули терцентр, дитячий притулок, районний спортивно-оздоровчий комплекс «Супутник», та Гонг Миру, Алею Слави, Музей військової техніки під відкритим небом, і Алею Героїв праці у районному парку Мира.

Протягом двох тижнів молодь зможе побачити та прийняти участь у роботі оргвідділу, відділу будівництва та архітектури, фінансового відділу, управління праці та соціального захисту населення, юридичного відділу, відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, служби у справах дітей, та інших структурних підрозділів Автозаводського райвиконкому. Підведення підсумків стажування попередньо заплановано на 27 березня.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 березня 2012, 14:41 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації