Вхід | Реєстрація

Порно із Кірєєвим

Днями адмін нашого сайту «ЕХО з регіону» зафіксував несподіваний спалах популярності цього сервісу. Лише протягом однієї доби на сайт зайшли 4889 відвідувачів. Це при тому, що зазвичай даний показник становить близько 1500 відвідувачів за добу. На наш сайт линули «юзери» не лише з України, а навіть із Росії. І останніх було більше, чим українців. Побила черговий рекорд популярності і, здавалось, нічим не видатна стаття про розповсюдження в Інтернеті порнографії одним із жителів Кобеляччини. До речі, необхідно зробити уточнення з приводу змісту цієї статті. Чоловік, згаданий в ній, насправді викладав у мережі не свої власні знімки. І не своїх знайомих.
Так от, згадану статтю проглянули майже сім тисяч чоловік. Хоча, повторюся, в ній нічого особливого не було. А було там ключове знакове слово «порно». От завдяки йому і виводили «пошуковики» людей на сайт «ЕХО». Знаковим є й те, що любителі «полунички» шукали заповітну порнуху саме в день 8 березня. Весна, жінки, любов і… порнуха. Це ж скільки обділених весною, любов’ю, увагою людей живе навкруги. Святкову ніч вони провели не в ліжку, не за столом, не на танцях в клубі, а сидячи за «компом». Сидячи в повній самотності. Адже перегляд порнухи в комп’ютері рідко буває колективним.
Фрейд колись написав про сублімацію, тобто про перенаправлення сексуальної енергії в щось інше. Бажано — в корисне для себе і суспільства. Наприклад, якщо маєш садистичні бажання, то можна стати хірургом. А як сублімувати сексуальні бажання, сидячи за комп’ютером? Та й хіба лише сексуальні. Адже сотні,  тисячі, мільйони людей у віртуальному світі саджають дерева, поливають квіти, утримують цілі свиноферми. При цьому, не посадивши реальне дерево, не погодувавши реального кота чи собаку. Не виростивши реального сина.
Віртуальний секс, віртуальна ферма, віртуальний спорт. Мільйони людей замінили цим реальне життя. Там, у віртуалі — простіше. Захотів — і почав все спочатку. А то й просто «вирубив» комп’ютер. Ні тобі переживань, ні відповідальності, все просто. Але безрезультатно і непродуктивно. Адже віртуальне м’ясо не з’їси, віртуальна жінка не народить. Віртуальний протест змусить діяти лише віртуальну владу. Хоча дехто й багатіє думкою, вважаючи, що то інтернетні блогери змінюють світ, збурюють революції і керують історичними процесами. Ага, чекайте, змінюють. Хіба що в уяві таких же «лузерів», вибачте, «юзерів».
До речі, попередній спалах популярності нашого сайту був зафіксований у жовтні минулого року. Тоді відвідувачів зацікавила стаття «Кому викопав яму суддя Кірєєв». Так що, порно і Кіреєв цікавлять людей найбільше. Віртуальна політика, як і віртуальний секс — просто і непродуктивно.
…Цікаво, чи викличе ажіотаж у мережі дана стаття. Адже ключові слова «порно» та «Кірєєв» у ній є.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2012, 11:15 | Кобеляки | Редакційна
1. Koxa / 17 березня 2012, 11:37
Ні ця, ні згадані статті емоцій і вражень у мене не додали... Така ж "полова" ллється з теле- та радіоефірів...
Тож панови журналісти, спробуйте дивувати іншими життєвими темами...
2. Микола Гузченкo / 17 березня 2012, 21:05
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Ну і як тут, блять, не згадати про перегляди, які нахуясь заникали від простих смертних. Кількість переглядів - це майже так само важливо, як назва чи ім’я автора. Нахрена його було ховати? Може для того, щоб не засмучувати непопулярних авторів? Ну так тоді давайте й коментарі відмінимо.
Я хочу, сука, бачити, багато в цієї статті переглядів чи ні.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації