Вхід | Реєстрація

Допоможіть дитині почути казку!

Допоможіть дитині почути казку!

Нашому сину Дімі Рибці 2 роки і 1 місяць. У вересні 2011 року йому був поставлений діагноз «Двохстороння сенсорноневральна глухота ІV ступеня».
Дитина не чує маминих колискових, татових казок, він нічого не чує, він навіть не знає, що таке — голоси батьків.
Діма ніколи не скаже «мама» і «тато» тому, що не можна навчитися мові, не чуючи її.
Ще 15 років тому у нашої дитини не було б шансу почути цей світ і навчитися говорити. Та медицина не стоїть на місці. І зараз існує технологія, яка дозволяє  повернути слух навіть у найбільш тяжких випадках. Це встановлення кохлеарного імплантанта. Це пристрій у вигляді слухового апарату, але в багато разів потужніший і отриману інформацію імплантат подає прямо у мозок. У Діминому випадку це єдиний варіант,  альтернативи немає.
Дізнавшись про те, що у нашої дитини є шанс почути голоси рідних, ми були просто щасливі! Але щастя тривало до того моменту, доки почули скільки коштує апарат. Це 300 тисяч гривень (близько 25000 євро). Але такий шанс нам, батькам, не по кишені.
Діму поставили в чергу на безкоштовне встановлення апарату під номером 535. Тобто апарат для нашої дитини з’явиться років через три. Тоді, коли він йому буде вже не потрібен, бо якщо не повернути слух до 3 років, відповідні відділи мозку просто «відключаються» за непотрібністю. І тоді навіть після операції дитина не починає розуміти те, що він чує, не починає говорити.
І тому ми, батьки Діми, звертаємося до милосердних людей і просимо допомоги. Зібрані гроші витратимо на імплантат для Діми, щоб подарувати дитині чудовий світ звуків, жити у великому і різноманітному світі.
Телефони папи (099)307-14-77, Рибка Олег Володимирович, мами (066)518-99-62, Рибка Ірина Миколаївна.
Реквізити для надання допомоги у гривні:
Банк одержувача «Приватбанк»
Рахунок: 29244825509100
МФО:305299
ОКПО:14360570
Карта №6762462056468777
Рибка Олег Володимирович,
ІНН 2836404232



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 березня 2012, 11:55 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації