Вхід | Реєстрація

Дошкільнята привітали мам з 8 Березня

Дошкільнята привітали мам з 8 Березня

У дитсадках міста пройшли святкові ранки, приурочені Міжнародному жіночому дню.
Весело, талановито і грайливо зустрічали весну вихованці дитячого садка № 2 «Золотий півник». У переддень Міжнародного жіночого дня у дитячому садку панувала досить радісна та святкова атмосфера. Діти вітали своїх мам, бабусь та всіх жінок зі святом. Святково одягнені вихованці красномовно декламували вірші, весело та голосно співали пісні, грали в ігри та танцювали.
Цікаво пройшла гра «Вгадай дату» у старшій групі «А», яку проводила вихователь Ольга Мироніна. Коли вихователь назвала дату 29 лютого всі присутні в залі дружно зааплодували. Адже саме в цей день народилася бабуся вихованця старшої групи Толі Змієнка — Ася Володимирівна. Зі слів вихователя, вона «наймолодша» за всіх бабусь, адже свій день народження Ася Змієнко святкує раз на чотири роки. Ще одна дата, котра прозвучала — третє грудня. Вона викликала аплодисменти відразу двох сімей. Саме в цей день народилися дві дівчинки — Даша Ясинська і Маша Хвостик.
Цікаво пройшли святкові ранки в середній групі, де вихователями є Світлана Дорофєєва та Людмила Койнаш. Щоб принести радість своїм бабусям вихованці середньої групи поринули у світ «ретро», інсценізувавши пісню «Девушки фабричные». Сценка викликала бурю аплодисментів і щирих посмішок бабусь.
Майже у всіх групах мам вітали юні джентльмени. І старша «Б» група не була тому виключенням. Хлопчики в чорних циліндрах, білих шарфиках та краватках з гумором вітали дівчаток, подарувавши їм не тільки свої серця, а й перші весняні квіти — проліски, зроблені власними руками.
Цього дня у всіх групах лунала весела і бадьора музика та вручалися подарунки, власноруч виготовлені вихователями та малюками. Свято 8 Березня в дитячому садку вдалося на славу. Батьки залишилися задоволені побаченим і щиро дякували організаторам за чудове свято.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2012, 12:36 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації