Вхід | Реєстрація

Ходять чутки, що…

Ходять чутки, що…

Кобеляцький міський голова Олександр Ісип та секретар міської ради Сергій Галушко є співвласниками Водоканалу, швейної фабрики та комплексу магазинів, збудованих на земельній ділянці по вулиці Дніпропетровській,9 (колишня валяльна фабрика).

 

Щоб підтвердити або спростувати чутки ми надіслали інформаційні запити до керівників згаданих підприємств та підприємцю Роману Панченку, що орендує земельну ділянку під магазини.

Через декілька днів до редакції надійшла відповідь на наш запит від директора Водоканалу Івана Дяченка у якій зазначалося, що одноосібним засновником і власником комунального підприємства «Водоканал» є Кобеляцька міська рада. І що саме за рішенням органу місцевого самоврядування і створено КП «Водоканал». А у офіційній відповіді директора швейної фабрики Катерини Бордюкової зазначалось, що співвласниками ПП «Світ» міський голова та секретар міської ради не являються.

Роман Панченко особисто з’явився у редакцію та приніс правовстановлюючі документи, у яких чорним по білому написано, що саме він є власником ряду магазинів біля колишньої валяльної фабрики. І додав, що багато людей чомусь в це не вірять, навіть при наданні доказів у вигляді документів.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 березня 2012, 10:59 | Кобеляки | Цікаве
1. Koxa / 17 березня 2012, 11:17
А що з відсотками!..
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації