Вхід | Реєстрація

Свято чарівності та краси

4 березня у Білицькому селищному будинку культури відбувся дитячий святковий концерт «Тобі, матусю», присвячений Міжнародному жіночому дню 8 Березня. Зі сцени юні артисти вітали своїх дорогих мам, бабусь, дарували їм квіти, пісенні і танцювальні номери. У підготовці святкової програми брали участь працівники закладу Алла Мулько, Ольга Попова та Людмила Безручко, діти, які навчаються в Білицькій музичній школі та селищному будинку культури. Всі учасники були красиво вбрані завдяки старанності своїх батьків та викладачів музичної школи та будинку культури.

7 березня на святково оформленій сцені (доклала своїх зусиль бібліотекар Ольга Курило) свої поздоровлення з нагоди свята чарівної половини людства продовжив народний самодіяльний пісенно-танцювальний колектив «Чебреці». Перед початком концерту до жителів селища з вітальними словами звернулася селищний голова Ольга Киричко та учасник хору «Чебреці» Павло Байбара. А далі у вщент переповненому залі звучала музика, лилася пісня, виконувались танцювальні номери. Розпочався концерт виконанням народним хором «Чебреці» пісні «Біличанка», автором слів і музики якої є жительки селища Валентина Рябчевська та Алла Мулько. Зі сцени звучали вітальні слова, адресовані чарівним, коханим, милим жінкам від чоловіків — учасників народного колективу. Пісні звучали у виконанні солістів, дуетів, тріо, квартетів. Танцювальними номерами радували глядачів колективи «Чебреці» (керівник Ольга Попова) та «Мальви» (керівник Людмила Безручко). На високому професійному рівні виступали: Інна Машинська, Тетяна Адамова, Алла Мулько, Ольга Іваненко, Сергій Репрінцев, Віктор Даніщенко, Микола Валко, Ліна Кукоба та інші учасники концерту.

Велике захоплення у глядачів викликали виступи жіночого та чоловічого ансамблів. З великою любов’ю і теплом зустрічали глядачі ансамбль «Берегиня». А відбулося це свято завдяки чудовому сценарію, створеному і втіленому в життя художнім керівником Аллою Мулько, хореографом Ольгою Поповою, керівником хорового колективу Миколою Валком, концертмейстером Віталієм Крайником при сприянні директора будинку культури Людмили Пугач. Глядачі щиро і сердечно дякували артистам за ту насолоду, яку вони їм подарували.


Автор: Георгій Горгола, житель селища, учасник колективу «Чебреці»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 березня 2012, 09:43 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації