Вхід | Реєстрація

29 березня відбудеться XVI сесія Автозаводської районної ради

Чергова XVІ сесія Автозаводської районної ради м.Кременчука відбудеться 29-го березня в 15.00. Відповідне рішення прийнято на спільному засіданні Колегії райради та Дорадчої ради у вівторок, 20-го березня. На сесії депутати заслухають звіт про роботу Автозаводської районної ради ветеранів війни та праці за останній рік, внесуть зміни до Програми профілактики правопорушень в Автозаводському районі міста Кременчука на 2010-2015 роки, та уточнять показники районного бюджету на 2012 рік. У порядку денному сесії розгляд декількох майнових питань – про відчуження двох легкових автомобілів - ВАЗ 2107 та ВАЗ 21063, та трьох залізобетонних гаражів в кооперативі «Волна» по проїзду Ярославському.

Крім того, депутати розглянуть низьку земельних питань: про безоплатну передачу у власність громадян 20-ти земельних ділянок для будівництва та обслуговування індивідуальних жилих будинків, про передачу 3-х ділянок під садівництво, двох – під індивідуальні гаражі, та деякі інші питання.  Всього на розгляд депутатів виноситься 14 питань.

Цього тижня проекти рішень, що виносяться на сесію районної ради, обговорять на засіданнях постійних депутатських комісій.

 


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 березня 2012, 11:48 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації