Вхід | Реєстрація

На крадіжки замість уроків…

На крадіжки замість уроків…

У практиці правоохоронців чимало прикладів неправомірної поведінки підлітків, які нехтують заборонами і свідомо порушують встановлені правила. Психологи пов’язують таку поведінку зі «складним» віком, з «внутрішнім бунтом» проти світу дорослих, а також із браком належного спілкування з батьками. Як наслідок – особливості психічного розвитку у поєднанні з юнацькою безпечністю в окремих випадках позначуються на їх поведінці, яка подекуди може призвести до негативних юридичних наслідків.

Так, 17-го березня, о 13 годині, 17-річний учень однієї із сільських шкіл Диканського району під час навчального процесу «отоварився» у місцевому магазині, тобто непомітно виніс продукти харчування та готівку.

Того ж дня «відзначився» і учень 8-го класу однієї із сільських шкіл Чутівщини. Близько 12 години дня, замість занять підліток пішов на «на гостини» до місцевого жителя. Поки чоловіка не було вдома школяр виніс із подвір’я 40 м мідного кабелю.

За наведеними фактами вирішується питання про порушення кримінальних справ за частиною 1 статті 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка).


Автор: Тетяна Назаренко, за матеріалами УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 березня 2012, 14:32 | Диканька | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації